To je to što me zanima!

Vozači napali Hamiltona, a Bernie Ecclestone ga brani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Rubensu Barichellu i mnogim vozačima Formule 1 ne sviđa se stil vožnje Britanca Lewisa Hamiltona. Prigovaraju mu da vozi amaterskom tehnikom...
Vidi originalni članak

Na Velikoj nagradi Malezije Vitalij Petrov iz Renaulta prestigao je Lewisa Hamiltona u McLarenu. Hamilton je Rusu vratio prestigavši ga nakon nekoliko zavoja, a potom je vozio cik-cak kako bi onemogućio novaku u Renaultu da vrati poziciju. To se mnogim vozačima nije svidjelo. Tvrde da je to amaterska tehnika. Na Velikoj nagradi Kine u Šangaju, Hamilton je ponovno bio 'glavni'. Pri izlasku iz boksa umalo se sudario sa Sebastianom Vettelom. Na sve optužbe prema Hamiltonu odgovorio je prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone.
- Ja ne znam što je tim dečkima. Zar ovo nije sport utrkivanja? Mislim da je u Maleziji i Kini Hamilton vozio fascinantne utrke. Njegovi kolege trebali bi se prestati žaliti i početi voziti. To su žalopojke - rekao je Ecclestone.
Hamilton je na Velikoj nagradi Kine bio drugi, iza svoh momčadskog kolege Buttona.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • arcanius 19.04.2010.

    jel to zato kaj nije čisti bijelac?....pa se javlja zavidni švabo.... :D

  • Miguel2308 19.04.2010.

    I skijaš-skakač Ditter Thoma (mislim da se tako zvao) je uveo novi stil u skijaškim skokovima koji tada nisu bili primljeni sa oduševljenjem a sad 99,99% tih skijaša-skakača skaču tim stilom.---------samo točne informacije radi, prvi je bio Jan Boklev.

  • senator 19.04.2010.

    zanima me kakvi bi komentari bili da je ovo napravio alonso ili schumacher

Komentiraj...
Vidi sve komentare