To je to što me zanima!

Vozači nosili lijes: F1 svijet se oprostio od Julesa Bianchija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Posljednje zbogom Julesu Bianchiju odali su prijatelji, obitelj i kolege u katedrali u Nici. U povorci punoj tuge i suza najteže je bilo obitelji tragično preminulog Francuza
Vidi originalni članak

Obitelj, prijatelji i kolege oprostili su se od Julesa Bianchija . Mjesto posljednjeg ispraćaja francuskog vozača Formule 1 bila je katedrala u Nici, a lijes svog prijatelja i kolege nosili su brojni vozači Formule 1.

Jules je u petak preminuo od posljedica teških ozljeda glave zadobivenih u stravičnoj nesreći na Velikoj nagradi Japana prošle godine, a devet mjeseci Francuz je bio u komi.

Bianchi je prvi poginuli vozač Formule 1 nakon 20 godina i smrti legendarnog Ayrtona Senne . Na posljednjem ispraćaju bili su gotovo svi aktivni vozači Formule 1 poput Felipea Masse, Lewisa Hamiltona, Jensona Buttona, Pastora Maldonada, Sebastiana Vettela, ali i neke od legendi ovog sporta poput Alaina Prosta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Idi na 24sata

Komentari 22

  • Tomislav Dragić 22.07.2015.

    je li Jules Bianchi najmlađi vozač koji je poginuo?

  • Mart15 22.07.2015.

    da, ova babetina koja ulazi u katedralu pričajući na mobitel.

  • AREON 22.07.2015.

    RIP jules......moram nadodat i ovu babetinu ,dođe odat posljednju počast pričajući na mob. i smijješak na licu pa daj nemogu vjerovat koliko" plitka"može bit

Komentiraj...
Vidi sve komentare