To je to što me zanima!

Vozio 32 km u prljavim gaćama 'Stislo me, nisam više mogao'

GIRO D'ITALIA Tom Doumolin završio je drugi u 16. etapi s dvije minute i 17 sekundi zaostaka. Otprilike toliko trebalo mu je da stane, skine kombinezon i obavi veliku nuždu usred utrke...
Vidi originalni članak

Vodio je u 16. etapi pa odjedanput zakočio, stao uz cestu i bacio bicikl. Što je sad? Nikome nije bilo jasno što se događa s Tomom Doumolinom. Kad se počeo skidati, bilo je jasnije. Zov prirode bio je jači i od prvog mjesta. 

- Osjetio sam da moram na toalet prilikom dionice na kojoj smo se spuštali. Trpio sam i trpio, ali nisam više mogao. Morao sam to obaviti - rekao je 26-godišnji Nizozemac koji je u tom trenutku vodio 32 kilometra prije cilja na Giro d'Italia.

Vratio se u utrku i završio drugi s dvije minute i 17 sekundi zaostatka za pobjednikom Vincenzom Nibalijem, ali zadržao je vodeće mjesto u ukupnom poretku. No Nairo Quintana je sad smanjio prednost na 31 sekundu.

-  Imao sam Nibalija i Quintanu, ali izgubio sam zbog, ovaj, s*anja - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO

 

 

Idi na 24sata

Komentari 54

  • JohnnyDoop 24.05.2017.

    kaj si sral 2min

  • adika 24.05.2017.

    Poteralo ga kenjat kao i sve druge ljude, i on je normalan.Samo naši političari kenjaju non stop od početka nastanka ove države i to svaki dan od jutra do mraka, i nitko to ne govori.Ovoga poteralo što je i normalno uslijed takih napora.Pa naši političari zasrali sve što se moglo i još ih hvalimo.

  • malešić pavica 24.05.2017.

    riti se ne može diktirati kada bi mi htjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare