To je to što me zanima!

Vraća se Liga prvaka! Evo gdje gledati Realovu tešku misiju kod Man. Cityja i Juve - Lyon

U petak Juventus dočekuje Lyon, Francuzi brane 1-0, a Manchester City dočekuje Real, Englezi brane 2-1. U subotu Bayern doma brani 3-0 protiv Chelseaja, a na Nou Campu igraju Barcelona i Napoli (1-1 u Napulju)
Vidi originalni članak

Napokon: opet se igra Liga prvaka! Luka Modrić ima skoro pa nemoguću misiju na Etihadu kod Guardiolinog Man Cityja, Šutalo i Pašalić idu na PSG, Rakitić ima uzvrat s Napolijem, a Perišić će Bayernom obaviti formalnost protiv Kovačićevog Chelseaja.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako Luka i Real slave osvajanje Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Završnica Lige prvaka igra se u Lisabonu, na stadionima Benfice i Sportinga. Od 12. do 15. kolovoza igraju se četvrtfinala, polufinala su 18. i 19. kolovoza, a finale je na Luzu 23. kolovoza.

U četvrtfinalu igraju PSG - Atalanta, Leipzig - Atletico. Ovi su klubovi u jednom dijelu ždrijeba i dat će jednog finalista. Pobjednik para Lyon/Juventus u četvrtfinalu ide na pobjednika para Real/Manchester City. Barcelona/Napoli u četvrtfinalu idu na Bayern/Chelsea. 

Podsjetimo, utakmice Lige prvaka možete gledati na kanalima Planet Sporta i HRT-a. Liga prvaka se vraća u petak. Prvo se igraju uzvrati osmine finala. U petak Juventus dočekuje Lyon, Francuzi brane 1-0, a Manchester City dočekuje Real, Englezi brane 2-1. 

U subotu Bayern doma brani 3-0 protiv Chelseaja, a na Nou Campu igraju Barcelona i Napoli. Prva utakmica završila je 1-1.

Liga prvaka, TV raspored

  • Manchester City - Real Madrid (petak, 21 sat) - PlanetSport 1
  • Juventus - Lyon (petak, 21 sat) - PlanetSport 2
  • Barcelona - Napoli (subota, 21 sat) - HRT 2
  • Bayern - Chelsea (subota, 21 sat) - PlanetSport 1

Hrvati u Ligi prvaka: Mario Pašalić, Boško Šutalo (Atalanta), Šime Vrsaljko (Atletico), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Ivan Perišić (Bayern), Luka Modrić (Real Madrid).

 
Idi na 24sata

Komentari 26

  • dajac 07.08.2020.

    Imam preko 400 doo.kanala,ima premisa tekmi gdje želim,arene Srbije,brine itd a ne samo ukakani planet kojeg uzalud reklamirate

  • Ferreira 07.08.2020.

    Meni je svejedno jer sam prestao pratiti. Izgubio sam interes i to je to

  • 07.08.2020.

    Ne možeš vjerovati još se raspravlja gdje gledati tekme. Pa sta ste zapeli na HRTu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare