To je to što me zanima!

Vraća se najbolja guza UFC-a: Fitnes boginja tuče žestoko...

Ako je Jessica Alba pojam za žensku stražnjicu u holivudskom svijetu, onda je to Aleksandra Albu u UFC-u. Atraktivna Ruskinja koju zovu 'fitnes boginja', vraća se u oktogon i borit će se u siječnju sljedeće godine
Vidi originalni članak

Aleksandra Albu (28), ruska fitnes zvijezda i bivša UFC borkinja, vraća se u oktogon!

Ako je Jessica Alba dugo godina bila pojam za žensku stražnjicu u holivudskom svijetu, onda je to ruska borkinja Aleksandra Albu u UFC-u.

Višestruka je pobjednica fitnes natjecanja, neporažena u UFC-u s tri pobjede iz isto toliko mečeva, a zadnju borbu imala je u srpnju 2017. kad je pobijedila Kailin Curran.

Ruskinja je za UFC potpisala 2015. godine, a sad se vraća, borit će se u siječnju sljedeće godine na UFC 233 protiv 27-godišnje Amerikanke Emily Whitmire, koja je pozivnicu za UFC izborila preko Ultimate Fightera, borilačkog reality showa koji organizira UFC i u kojem pobjednici potpisuju ugovor. 

Aleksandra Albu imala je impresivne tri pobjede - nokaut, giljotina pa jednoglasna sudačka odluka. Ostavila je Ruskinja jako dobar dojam, ali prava je nepoznanica zašto nije dobila više šansi u oktogonu i zašto je ostala na samo tri borbe.

Na putu je da to ispravi, a sigurno će biti sretni i njezini fanovi na društvenim mrežama koji su je prozvali 'fitnes boginjom' i koje redovito uveseljava ovakvim fotkama.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Majmuno 30.11.2018.

    Okey tjelo ima super,ali lice...bas ne...

  • _Varešak_ 29.11.2018.

    Po čemu je najbolja,jeli možda izbacuje dolare ili eure ?

  • Gademz_1 29.11.2018.

    auu da mi je da me ova uhvati. Al steta da udaraju pa takvim sisama

Komentiraj...
Vidi sve komentare