To je to što me zanima!

Vranković dao ostavku: Ne nalazim rješenje za sve ovo...

Nakon sinoćnje, posljednje utakmice Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, odlučio sam dati ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, rekao je predsjednik HKS-a
Vidi originalni članak

Stojko Vranković (58) ponudio je ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza. Priopćenje Saveza prenosimo u cijelosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske kadetkinje briljiraju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Nakon sinoćnje, posljednje utakmice Hrvatske na ovogodišnjem Europskom prvenstvu, odlučio sam dati ostavku na mjesto predsjednika Hrvatskog košarkaškog saveza, čime na sebe preuzimam odgovornost ispred HKS-a.

Žao mi je zbog navijača koji pružaju bezrezervnu podršku reprezentaciji, no u ovom trenutku ne nalazim rješenje koje bi unaprijedilo nastalu situaciju.

Konačno, želim zahvaliti svim igračima na odazivu u reprezentaciju i trudu koji su uložili, jednako kao i stručnom stožeru i medicinskom timu, a zahvaljujem i svim djelatnicima HKS-a koji su mi pružali potporu u posljednjih šest godina", poručio je Vranković.

Podsjetimo, hrvatska je košarkaška reprezentacija ispala u osmini finala EuroBasketa. Sa 94-86 bolja je bila Finska. Čak 43 poena imao je Lauri Markkanen. S pozicije izbornika mogao bi odstupiti Damir Mulaomerović. Nakon utakmice s Finskom kazao je da ne očekuje da će ostati na klupi.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • savršeni😎 13.09.2022.

    Košarka nam propala kao država.

  • Pobotchnick Leeyoobo 12.09.2022.

    Najveće štetočine hrvatske košarke on i onaj pametnjaković rađa. Cicali proračun dok je išlo, ništa nisu radili, i sad ono, idemo mi. Alo rađa, pljuvao si po hns-u koji su drugi na svijetu u puno jačoj konkurenciji. Doveli ste reprezentaciju na to da smo Finskoj mušterija. I ti nosiš majicu sa prekriženim HNS. Sram te bilo licemjeru!

  • kp 12.09.2022.

    Tako i treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare