To je to što me zanima!

Vratili se na led: 'Medvjedi' pali u Nižnjekamsku nakon penala

Medveščak je izgubio s 3-2 na gostovanju u Nižnjekamsku kod Neftehimika nakon izvođenja penala. Regularni dio susreta i produžeci završili su bez pobjednika (2-2)
Vidi originalni članak

Hokejaši Medveščaka vratili su se na led nakon reprezentativne pauze. "Medvjedi" su odradili prvo gostovanje od četiri zaredom koliko ih čekaju u KHL-u. 

U Nižnjekamsku je bolji od Medveščaka bio Neftehimik nakon boljeg izvođenja penala. Regularni dio utakmice i produžeci završili su 2-2.

Medveščak je početkom listopada odigrao možda i najbolju utakmicu u KHL-u. Slavili su u Ledenoj dvorani 6-0 protiv Neftehimika. Momčad iz Nižnjekamska sad je uzvratila "medvjedima" za taj poraz, ali dobra je vijest jedan bod na kontu.

Neftehimik je poveo u prvoj trećini preko Kolara. Thomas je zabio u drugoj trećini za izjednačenje već nakon 20 sekundi igre. Tolpeko zabija za 2-1 Neftehimika da bi Hugh Jessiman izjednačio na 2-2.

U produžecima nije bilo golova, a penal za pobjedu domaće momčadi zabio je Koukal u trećoj seriji, nakon što su Linglet, Vesce i Ellison promašili...

KHL:

  • Neftehimik - Medveščak 3-2 (nakon penala)
Idi na 24sata

Komentari 10

  • strmi007 14.11.2013.

    Šteta,ali nema predaje!Zig-Zag!

  • teletubiess 13.11.2013.

    Bravo za Medveščak, dobar je i ovaj bod.

  • srce_vatreno 13.11.2013.

    Ruku na srce, Medveščak vrlo loše igra u gostima.., govorili su da je razlika u veličini leda vrlo velika između onog u Ledenoj i gostujučih( jedan od ''problema'' )...al naviknut će se ne sumnjam tek je prva sezona u KHL-u i solidni su, a bilo kako bilo doma su jako dobri i užitak ih je gledat..ZIG-ZAG!

Komentiraj...
Vidi sve komentare