To je to što me zanima!

Ruska faca dana: Platio svojim novcem da Zenitu 'uzme' titulu

ARTEM DZJUBA Ime je to ruske face dana. Napadač Arsenala iz Tule na posudbi iz Zenita zabio je 'svojima' za 3-3. Tako Zenit gubi titulu, a da bi Dzjuba mogao igrati protiv Zenita, morao im je platiti 80 tisuća dolara
Vidi originalni članak

U ludoj utakmici ruskog prvenstva između Arsenala iz Tule i Zenita završilo je 3-3. Favorizirani gost imao je 3-1 u 82. minuti, kladioničari su već zaokružili čistu 'dvojku', a onda se ukazao ruski junak dana - Artem Dzjuba.

On je zabio taj gol za 3-3 u 89. minuti i to svom klubu. Povremeni ruski reprezentativac igra za Arsenal kao posuđen igrač iz Zenita odakle su ga prošle zime potjerali.

VIDEO

Lukavi bogataši postavili su klauzulu u tom ugovoru pa da bi Dzjuba mogao igrati protiv Zenita, Arsenal je trebao platiti Zenitu 160 tisuća dolara.

Kako je za klub to bilo previše novca, Artem je iz svog džepa izvalio pola cifre (80 tisuća dolara) i platio Zenitu da bi mogao igrati protiv njih.

Ovim golom im je s kamatama naplatio nezahvalnost jer je baš Dzjuba u tri godine bio jedan od najboljih napadača Zenita.

Ovaj remi ujedno i znači da se Zenit oprašta od borbe za naslov jer su sada na minus sedam za vodećim Ćorlukinim Lokomotivom uz utakmicu više.

Talijan Roberto Mancini potpisnik je tog neuspjeha jer ovaj je klub prošlo ljeto potrošio skoro 100 milijuna eura na pojačanja.
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lukaku60cm 22.04.2018.

    lokomotiv, bešiktaš, sve kada je vodio deblić nisu ništa mogli čim ga nema osvajaju, slaven "nula trofeja" bilić

  • dottie 22.04.2018.

    Mancini je daleko najgori strateg u inozemstvu, pa taj bi uspio biti sa Dinamom 2. iza Hajduka na kraju sezone.

  • simunicevdom 22.04.2018.

    Too

Komentiraj...
Vidi sve komentare