To je to što me zanima!

Vratio se Mislav Oršić! Brončani 'vatreni' igrao nakon 399 dana

Napadač Trabzonspora debitirao je devet mjeseci nakon potpisa u pobjedi kod Konyspora 3-1. Zadnju utakmicu prije ove imao je davnog 1. ožujka 2023.
Vidi originalni članak

Sjajne vijesti za Zlatka Dalića, izbornika hrvatske nogometne reprezentacije! Trabzonspor je u 31. kolu turskog prvenstva u gostima pobijedio Konyaspor 3-1. U drugoj minuti sudačke nadoknade Mislav Oršić ušao je umjesto Umuta Gunesa. Debi mu je to za klub iz Trabzona.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Došao je u Tursku ljetos kao izričita želja tadašnjeg trenera Nenada Bjelice, koji je dobro upoznat s igračevim mogućnostima još iz dana dok su surađivali u Dinamu. Međutim, doživio je tešku ozljedu koljena još na ljetnim pripremama.

Utakmica protiv Konyaspora prva je službena koju je odigrao za neki klub. Posljednju je odigrao još 1. ožujka prošle godine u dresu Southamptona, u porazu 2-1 od Grimsby Towna u petoj rundi FA kupa. Ako hoćete preciznije, nije igrao čak 399 dana. Turski mediji pišu da bi na ljeto mogao napustiti Trabzon i otići kod Nenada Bjelice u Union Berlin.

Podsjetimo, ovu srijedu su se nogometu nakon stanke od šest i pol odnosno osam mjeseci na derbiju Hajduk - Dinamo vratili i Ivan Perišić i Marko Rog.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bramornjak 04.04.2024.

    Perišić i Oršić su jako potrebni našoj repki.

  • Dinamo Zagreb🇭🇷 04.04.2024.

    Vrati se Orsa Dinamo te treba🤗💙

  • Slovenac xtrem 04.04.2024.

    Veliki igrač,pamte ga sigurno Spursi i brazilčani

Komentiraj...
Vidi sve komentare