To je to što me zanima!

Vrdoljak: Nije me briga što na Poljudu misle o nama

Dinamovi igrači pred veliki derbi u Splitu izgledaju smireno, a jedan od onih koji je siguran u prvih 11 je Ivica Vrdoljak, zadnji vezni Dinama
Vidi originalni članak

Ivica Vrdoljak prije početka zimskih priprema činio se kao najveći gubitnik. U Dinamo je došao Argentinac Calello, zadnji vezni s 'pedigreom'. Trebao je zamijeniti Vukojevića i Pokrivača, a Marijan Vlak odlučio je postaviti igru samo s jednim 'razbijačem'. Ipak, zbog Vrdoljaka je Vlak promijenio sustav, a nakon pripremnih utakmica i Hajduk je promijenio ploču. Sad im je i bod dovoljan.
- Ne bih to komentirao. Imam mišljenje o našim mogućnostima, svjesni smo svoje snage. Svejedno mi je što u Splitu misle o nama. Prvih 45 minuta iz Salzburga treba produžiti na cijelu utakmicu, a možda ćemo baš na Poljudu biti i bolji od toga - kaže Vrdoljak.
Osvrnuo se i na hladnoću u Dalmaciji te najavama kako bi utakmica mogla biti odgođena.
- Uvjeti će svima biti isti. Oni jedino možda nisu toliko naviknuti na hladnoću kao mi. Teško je novim igračima što ih čeka u Splitu. Slepički nešto lakše jer razumije hrvatski, no oni su pravi profesionalci i odredit će utakmicu kao i svaku drugu - kaže Ivica.
Argentinac Calello ne zna puno o Hajduku.
- Vidio sam ih samo na Dvoranskom prvenstvu. Imaju dobrih pojedinaca, ali ne znam previše o njima - rekao je Calello i dodao:
- Bit će to vrlo zanimljiva i borbena utakmica. Nadam se da Splićani neće zamjeriti što ćemo tri boda odnijeti u Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • willcraft 19.02.2009.

    calello ocito nije svjestan pakla koji ih ceka u splitu bodovi ostaju u splitu sto posto cak sto vise igram hendikep na hajduk!!!!!

  • nino95 19.02.2009.

    kak ste naporni s tim prepucavanjima prek neta...to nikam ne vodi!!tekma je u nedjelju vidjet će se tko je bolji i to je to!!

  • bbb klc 19.02.2009.

    niste bili prvi vec 4 uzastopne duge godine pa se jos strpite bar 2

Komentiraj...
Vidi sve komentare