To je to što me zanima!

Vrijeme im se malo pokvarilo: Ovo su snimke s iste utakmice

Utakmica Real Salt Lakea i Vanvouver Whitecapsa (3-0) u MLS-u počela je po relativno sunčanom vremenu, no već do kraja prvog poluvremena počeli su problemi, a u drugom dijelu igrači su se mogli grudati
Vidi originalni članak

Bila je to utakmica s dva različita poluvremena. Uzrečica je to za kojom nogometni fanovi često posegnu kada svjedoče dramatičnom preokretu jedne momčadi. U ovom slučaju iskoristili bismo je u kontekstu također dramatične promjene, ali - vremenskih prilika.

Utakmica Real Salt Lakea i Vanvouver Whitecapsa (3-0) u MLS-u počela je po relativno sunčanom vremenu, no već do kraja prvog poluvremena počeli su problemi. I dok je prvi dio završen u prilično normalnim uvjetima, u drugi dio momčadi su ušli u snježnim uvjetima. Dramatična promjena vremenskih uvjeta bolje je sjela domaćoj momčadi koja je u drugom dijelu zabila tri gola.

Snijeg je prekrio zeleni travnjak pa je i sudac morao na teren ubaciti lopte za zimske uvjete.

- Ovo su nedvojbeno najluđi vremenski uvjeti u kojima sam igrao. Zabili smo tri gola u drugom poluvremenu po takvim uvjetima što znači da smo odigrali zaista sjajnu utakmicu - rekao je igrač utakmice Albert Rusnak, bivši igrač Manchester Cityja.

- Nevjerojatno je teško igrati na ovakvom terenu. Izgledalo je kao da dečki rade snjegovića, lopta je bila puna snijega. Padali su na sve strane, nemoguće je bilo trčati i razviti brzu igru - rekao je trener Salt Lakea Mike Petke.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mali zeleni prigorec 10.04.2017.

    Kod mene je tak svaki dan. U birtiji toplo, veselo. Dođem doma naglo zahlađenje, pa onda velika naoblaka sa grmljavinom i poslije toga zamračenje.

  • Kringe 10.04.2017.

    Tako je bilo prije 2-3 godine , Galatasaray i Juve mislim , pa su prekinuli tekmu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare