To je to što me zanima!

'Vrijeme je da veznjak slavi, Modrić treba biti igrač godine'

Modrić radi sjajan posao već godinama. A zašto za najboljeg na svijetu ne bismo konačno nagradili nekoga iz vezne linije ili čak obrane?, pita se Bayernov trener.
Vidi originalni članak

Bayern sutra igra derbi sa Schalkeom u Gelsenkirchenu, a na klasičnoj presici uoči utakmice trenera Niku Kovača dočekalo je pitanje o - Zlatnoj lopti?

U ekskluzivnom intervjuu za Goal koji je dao prije nekoliko dana, za najboljeg igrača na svijetu odabrao je Lionela Messija, no u ovom izboru srce mu kuca "logičnije", da se tako izrazimo.

- Kad bi mene pitali, Luka Modrić bi dobio moj glas za najboljeg nogometaša svijeta! - istaknuo je Kovač pa onda pojasnio i zašto.

- Modrić radi sjajan posao već godinama. A zašto za najboljeg na svijetu ne bismo konačno nagradili nekoga iz vezne linije ili čak obrane? - pita se Bayernov trener.

U posljednje vrijeme su se Zlatnom loptom, kao ping-pong lopticom dobacivali Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, a ove godine u najuži izbor upao je opet Portugalac. Osim njega i Modrića tu je i Liverpoolov napadač Mohamed Salah.

Nagrada najboljem nogometašu svijeta po izboru Fife bit će dodijeljena u ponedjeljak u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Zlatan 10 22.09.2018.

    Vjerujem da ce Ronaldo uzet, Luka je bio dobar ali CR7 je bio bolji!!! Sam je uzeo Champions Ligu, doslovno

  • nijetebriga 21.09.2018.

    Ma daj ..prije tri dana je bio za Lionela. a danas, okrece plocu..Ne vjerujem ti crno pod noktom..

  • Lampard_Gerrard 21.09.2018.

    Veznjak da, ali ne Modric!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare