To je to što me zanima!

Vučemilović prijavio Vučevića: 'Jefferson nije zaslužio crveni'

Sudac Ante Vučemilović-Šimunović prijavio je Gorana Vučevića. Navodno mu je Hajdukov sportski direktor poručio da se srami i stidi, da je ovo suđenje bilo dno dna
Vidi originalni članak

Prije velikog hrvatskog derbija skupina Dinamovih navijača verbalno je na ulasku u ložu napala predsjednika Hajduka Marina Brbića i Ljubu Pavasovića Viskovića.

- To nije vrijedno spomena - rekao je nakon utakmice Brbić i okrenuo se samim događanjima na terenu.

- Nismo imali sreće, a nismo zadovoljni ni s Vučemilovićem. Zamjeram mu crveni karton Jeffersonu, nije imao jednak kriterij - kaže predsjednik “bilih”.

A u novim problemima mogao bi biti sportski direktor Hajduka. Sudac Vučemilović-Šimunović prijavio je Gorana Vučevića. Navodno mu je Hajdukov sportski direktor poručio da se srami i stidi, da je ovo suđenje bilo dno dna.

Jurica Galoić/PIXSELL

Kao što je i predsjednik Brbić rekao, sucu najviše zamjeraju drugi žuti, odnosno crveni karton Jeffersonu. A kada se pogleda usporena snimka tog žutog kartona vidi se da je Hajdukov Brazilac prvo izbio loptu te da prekršaja vjerojatno nije ni bilo. Bilo je to u 91. minuti i Hajduk je iduće četiri minute igrao s igračem manje. U 95. su primili gol i izgubili 2-1.

Idi na 24sata

Komentari 196

  • Joker 🃏 07.12.2015.

    A da je završilo 1-1 taj crveni karton Jeffersona bi se 3 puta manje spominjao nego sad.

  • file19 07.12.2015.

    kmeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • zokinjo 07.12.2015.

    Utakmica se morala igrati dok Dinamo ne dobije, a suđenje je dno dna i nikome ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare