To je to što me zanima!

Vučko izvan kontrole: Skinuo hlače, sucu pokazao stražnjicu

Tudorov pomoćnik Jurica Vučko (37) vikao je nakon utakmice Hajduka i Istre (1-1) dok je u tunelu ispred Domagoja Ljubičića stajao spuštenih hlača, samo u gaćama
Vidi originalni članak

Počelo je novo prvenstvo, no navike su ostale stare. Već u 1. kolu sudac Domagoj Ljubičić nije svirao očit penal za Hajduk, nakon čega su ga sportski direktor Goran Vučević i pomoćni trener Jurica Vučko vulgarno izvrijeđali. Potonji je i skinuo hlače te mu okrenuo stražnjicu.

Nakon susreta Hajduka i Istre 1961 ispisano je novo poglavlje knjige skandala u hrvatskom klupskom nogometu. Sudac Domagoj Ljubičić prijavio je sportskog direktora i pomoćnog trenera Hajduka zbog verbalnog napada. Vučevića zato što se sucima obratio neprimjerenim riječima, a Juricu Vučka jer je nakon završetka utakmice skinuo hlače te se, odjeven samo u gaće, okrenuo stražnjicom prema sucima.

  • >>>A što su točno Vučević i Vučko rekli sucu Ljubičiću pročitajte u tiskanom izdanju 24sata od utorka...
Idi na 24sata

Komentari 101

  • Vladek78 22.07.2014.

    malo je ruzno za reci ali sve mislim da je za takvo sudjenje kriv males i njegova afera sudjenje sa djedovicem i sinovcicem

  • Nexe 22.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • hadred18 22.07.2014.

    Više mi je pun k ovog sudci nas kradu i tako to, brate mili da volim Hajduk navijam za njega, ali nakon svake ali baš svake utakmice, kmečat kako su nas pokrali prevršilo je svaku mjeru, ali svaku. Popravite igru i riješite utakmicu u 90 min a ne kmečat nakon svake nedosuđene situacije, da vam smeta toliko to suđenje makli bi se iz lige i gotovo ¨!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare