To je to što me zanima!

Vugrinec zabio 127. gol, srušio povijesni rekord Cvitanovića

Davor Vugrinec postigao je u 26. kolu HNL-a, u susretu Slaven Belupa i Lokomotive svoj 127. gol i postao tako najbolji strijelac u povijesti. Nadmašio je i Cvitanovića
Vidi originalni članak

Nedostižan rekord Igora Cvitanovića srušen je u 26. kolu domaćeg prvenstva. Davor Vugrinec postigao je svoj 127. gol i tako postao najbolji strijelac hrvatskog nogometa. 

U susretu domaćeg prvenstva između Slaven Belupa i Lokomotive Vugrinec je zabio gol vrijedan rekorda kojeg je do tog trenutka držao Cvitanović.

Bivši igrač Dinama i Varteksa ostao je tako bez titule 'najboljeg strijelca svih vremena u HNL-u' koja sada pripada Vugrincu.

Igrač Slaven Belupa do 127. povijesnog gola stigao je u 31. minuti susreta 'projektilom' s dvadesetak metara udaljenosti.

Slaven je nakon povijesnog gola Vugrinca zabio stigao i do konačne pobjede protiv Lokomotive 3-1.

Istra je nakon osam utakmica bez poraza pala u gostima kod Zagreba. Domaćini su poveli preko Štroka već u 4. minuti susreta. Na 2-0 za Zagreb povisio je Pavlović u 14. minuti, a poraz je za Istrane uspio ublažiti Križman tri minute prije isteka vremena.

Hajduk je u napetoj utakmici u Gradskom vrtu izgubio 2-1 od Osijeka. 

Utakmicu su čak tri puta prekidale bakljade hajdukovih navijača. Torcida je izazvala prvi prekid koji je potrajao pet minuta, a potom je i nakon stanke pokoja bakljada doletjela u smjeru terena iako niej završila na travnjaku. Posljednja treća prijetnja prekidu utakmice dogodila se u 69. minuti susreta. Sudac je na desetak minuta poslao sve u svlačionicu i pričekao da se situacija na tribinama posve smiri prije nego je odlučio nastaviti utakmicu Hajduka i Osijeka.

HNL 26. kolo:

Osijek-Hajduk 2-1

Cibalia-Šibenik 5-1

Slaven Belupo-Lokomotiva 3-1

Zagreb-Istra 1961 2-1

Idi na 24sata

Komentari 74

  • user_119624 15.04.2012.

    svaka čast ovoj legendi, ovaj je čovijek kojeg se mora cijeniti. gdje god je igrao davao je sve od sebe, 100%. mnogi mlađi igrači mu nisu ni do koljena a zarađuju puno više i više ih se eksponira. vuga legendo, svaka čast, samo tako nastavi i posrami još više ove mlađe igrače koji su toliko bahati i puni sebe, a mamiću nek bude žao što ga je otjerao iz dinama. kolike je majmune dovukao u klub a domačeg dečka istjerao. još jednom, vuga sve čestitke!!!

  • SteGerrard 15.04.2012.

    Da sam tovar ubio bi se,ubio bi se,ubio bi se...

  • 11 BILI 15.04.2012.

    Vugrinec po ponasanju i golgeterskoj sposobnosti stoji uz rame velikom Raulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare