To je to što me zanima!

Vujović: Pavlović i Obranović će biti u sastavu protiv Wisle

Imamo šanse za dobar rezultat u Poljskoj. Znamo snagu Wisle, imaju jako dobru publiku i bit će jako teško, složni su rukometaši Zagreba pred gostovanje u Poljskoj
Vidi originalni članak

Malo smo u boljoj situaciji no prije dva tjedna. Očekujem da Obranović i Pavlović budu u sastavu, no nažalost naše pojačanje Velko Markovski ne smije biti u sastavu još, rekao je trener rukometaša Zagreba Veselin Vujović.

Hrvatski prvak u subotu u 20.30 sati u 10. kolu Lige prvaka gostuje kod Wisle u Poljskoj.

- Mislimo da imamo šanse za dobar rezultat u Poljskoj. Znamo snagu Wisle, imaju dobru publiku, ali i ovdje je bilo teško protiv njih pa ne sumnjam da će biti i tamo - kaže Vujović.

U prvoj utakmici protiv Poljaka Zagreb je pobijedio 29-25, no mučio se velik dio utakmice. Najbolji je strijelac Zagreba u toj utakmici bio Stepančić s osam golova. Njega ovoga puta neće biti pa će ulogu heroja morati preuzeti netko drugi.

- Znamo kakav nas protivnik očekuje. U prvoj utakmici smo pobijedili, ali imali smo problema s njima - rekao je Filip Ivić koji je u utakmici s Bešiktašem najavio povratak u formu. 

Nakon devet kola Zagreb drži peto mjesto s bodom manje od Kiela i bodom više od Wisle.

- Pobjedom u Wisli nam se otvara prilika za četvrto i peto mjesto u skupini. Vidjeli ste da možemo odigrati jako dobro, no nažalost desio nam se i onaj poraz od Bešiktaša. Čeka nas teška utakmica, igraju stvarno dobar rukomet i uz onakvu atmosferu gledatelji će vidjeti jako dobar rukomet - zaključio je Ivić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mercedes s klasa 04.12.2015.

    A u pm! Ode se u krasan ku**c. E da je Zagrebu budžet od prije par godina kad je još i Lazarov igrao u Zagrebu sa ovakvim trenerom bili bismo prvaci!

  • daljinac 03.12.2015.

    Kako igrate, za vas je dobar rezultat izgubiti manje od 10 golova razlike !

Komentiraj...
Vidi sve komentare