To je to što me zanima!

Vujoviću preminula majka, ali odlučio je ne otići na sprovod

Ovo je šok i teška situacija. Danas će biti sahranjena, a ja ću biti s njom u mislima. Ostajem s momčadi. Bol ću zadržati za sebe, rekao je slovenski izbornik Veselin Vujović
Vidi originalni članak

Tragična vijest pogodila je slovenskog izbornika Veselina Vujovića. Crnogorac je uoči dvoboja s Mađarskom primio vijest da mu je preminula majka Jelena. No, bivši trener PPD-a odlučio je ostati s reprezentacijom.

- Ovo je šok i teška situacija. Danas će biti sahranjena, a ja ću biti s njom u mislima. Ostajem s momčadi. Bol ću zadržati za sebe - rekao je Vujović.

- Razgovarao sam s majkom prije nekoliko dana i njezina želja je bila da momčad pobijedi. Nikada prije nisam imao takvu motivaciju. Nadam se da će sve to osjetiti igrači i da će znati reagirati. Meni bi najveća utjeha bila da oni pobijede - rekao je Crnogorac.

Slovenija na kraju nije uspjela savladati Mađarsku. Mađari su slavili s 29-24.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • Samoistina1971 10.06.2018.

    Pitam se kako bi izgledao pogreb da su i ostali odlučili ne doći na sprovod.

  • Golgota33 10.06.2018.

    Moja sućut ali na sprovod si morao ići.

  • lola322 10.06.2018.

    Ajde ne pričajte gluposti! Kao prvo to je njegova privatna stvar koja se drugih nema što ticati, a kao drugu osobu se voli i poštuje dok je živa, kad umre sve je gotovo, lijepo je to Anna Frank opisala: Mrtvi ljudi dobijaju više cvijeća od živih, jer je kajanje jače od zahvalnosti".

Komentiraj...
Vidi sve komentare