To je to što me zanima!

Vukas pred Jadranski derbi: Rijeka ima kompleks Hajduka

Naše utakmice jesu 'jadranski derbi', ali Rijeka mora napraviti još puno toga da se približi Hajduku kao klubu. Protiv nas nije nikome lako igrati, rekao je Hari Vukas
Vidi originalni članak

Pomoćni trener Hajduka Hari Vukas najavio je Jadranski derbi kao utakmicu u koju Hajduk ulazi znatno oslabljen, a Rijeku kao favorita, koji će se morati dobro pomučiti da uzme bodove.

- Rijeka je organizacijski jako dobar klub, ulazak svježeg kapitala je bila veliki podstrek da krenu naprijed, postali su stabilan i organizacijski jak klub, koji se polako približava Dinamu. Samo za razliku od Dinama imaju još i podršku navijača. Dobro su vođeni i zaslužuju naš respekt – rekao je Vukas, i dodao:

- Protiv nas nije nikome lako igrati, nije to lako ni Dinamu, ni Rijeci.... Imaju oni taj nabujali optimizam zbog rezultata i cijele priče koja se događa oko njih, no to je i breme favorita, pa im neće ni s te strane biti lako. Rijeka ima i taj kompleks Hajduka. Naše utakmice jesu 'jadranski derbi', ali Rijeka mora napraviti još puno toga da se približi Hajduku kao klubu.

Osim umora, dodatni problem Hajduku će predstavljati činjenica da je veliki broj prvotimaca van stroja.

- Tima, Jo i Sušić su od ranije van stroja, Maglica nam se ozlijedio protiv Dundalka, neće nastupiti ni Vršajević, ni Milović. Dosta nam igrača nedostaje, ritam je takav kakav je, početak je sezone i nije lako putovati cijelu noć i igrati dva puta tjedno. No to je sastavni dio sporta. Iako Rijeka ima puno širi kadar i lakše se prilagođavaju tom ritmu, ali i mi ćemo biti spremni, ne sumnjajte u to – zaključuje Vukas. 

Idi na 24sata

Komentari 229

  • don drle 27.07.2014.

    za sve vam je kriv mamić,umjesto da krivca tražite u sebi,hajdukovci su pickice obićne,

  • dario1983 27.07.2014.

    sad ce oni petardom izlijeciti kompleks

  • jure23 27.07.2014.

    ha ha ha plaše ježa golom stražnjicom..

Komentiraj...
Vidi sve komentare