To je to što me zanima!

Vukojević: Još uvijek imamo šanse za prolaz, nadamo se

Mislim da smo odigrali bolje nego neke druge utakmice u posljednje vrijeme i zato je ovakav rezultat šteta, rekao je Vukojević nakon poraza od Porta u Portugalu
Vidi originalni članak

Nogometaši kijevskog Dinama u srijedu su upisali i drugi gostujući poraz u Ligi prvaka (skupina A). Nakon pada kod PSG-a (4-1), pali su i na Dragao stadionu kod Porta (3-2).

Od dvojice hrvatskih nogometnih reprezentativaca u redovima Kijevljana utakmicu je započeo Ognjen Vukojević koji je igrao do 84. minute, kada ga je zamijenio drugi Hrvat - Niko Kranjčar.

- Šteta, skupo smo platili pojedinačne pogreške u obrani. Mogli smo izvući u Portu daleko bolji rezultat. Mislim da smo posebno dobro odigrali drugo poluvrijeme. Napadali smo, stvarali šanse i, mislim, predstavili se u dobrom svjetlu. Nažalost, izmakli su nam bodovi - rekao je za službenu internetsku stranicu kluba Vukojević i nastavio:

- Veloso, Garmash i ja smo dobro obavljali posao na sredini terena. Ponavljam, pala nam je koncetracija nekoliko puta i svaki put nas je Porto kažnjavao. Mislim da smo odigrali bolje nego neke druge utakmice u posljednje vrijeme i zato je ovakav rezultat šteta.

Vukojević je ipak poručio:

- Još uvijek nismo izgubili šanse za prolaz dalje. Nadamo se najboljem.

Recimo da nakon tri kola u ovoj skupini A Porto ima maksimalnih devet bodova, PSG šest, Kijevljani tri, a zagrebački Dinamo nula.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ko od brda odvaljen 25.10.2012.

    nažalost od svih klubova u LP dinamo može izvuci samo bod doma protiv nordsjaellanda.A i kad bi bio s njima u skupini opet bi završio zadnji.

  • hej dude 25.10.2012.

    možete se slikat...

  • ikhakeri 25.10.2012.

    ,ma biti če 3.gotovo je još pariz ima 3 lagana boda na dinamo ,porto isto tako i tu bi priči bio kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare