To je to što me zanima!

Vukojevića impresionirao trener Zvonimir Soldo

Zvonimir Soldo donio je puno zanimljivih novina. Igrao je na mojoj poziciji, pa mi je dao nekoliko savjeta, rekao je Ognjen Vukojević
Vidi originalni članak

Uvijek nasmijan, spreman na razgovor i, kako se naziva, “doktor belota”, Ognjen Vukojević priznaje da jedva čeka povratak u Zagreb. Impresionirao ga je trener Zvonimir Soldo.
- Donio je puno zanimljivih novina, a treninzi su mu odlični. Igrao je na mojoj poziciji, pa mi je dao nekoliko savjeta - kaže Ogi, koji bi nakon Dinama karijeru želio nastaviti u Bundesligi. A prije toga želi pronaći djevojku.
- Nemam djevojku, još sam sam. Ali ako treba, ostavit ću broj mobitela u novinama, pa neka se jave - rekao je Ogi pokazajući rukom na jedan od dva mobitela koje ima.
- Ma daj, nemoj... Ne biste vjerovali. Ne mogu spavati od poruka koje mu šalju djevojke. Cijelo vrijeme mu mobitel zvoni - dobacio je Boško Balaban, njegov cimer u hotelu u Turskoj.
Kaže kako se osjeća kao da živi u telefonskoj centrali.
- Da bar. Evo, neka se jave, pozivam ih - ponovio je Ogi.
Trenutke dokolice krati saunom, bazenom, šetnjom. Jedini igrač “modrih” koji igra golf je Balaban.
- Ne ide mi još najbolje, ali učim. Divim se Tigeru Woodsu, nevjerojatno kako udari lopticu i po 300 metara - kaže Bole.
Unajmljivanje terena, “buggyja” i loptica stoji 100 eura.



IVAN CVJETKOVIĆ: RIJEKA ME PREVARILA
U četvrtak kasno navečer u Tursku je stigao menadžer Marija Mandžukića Ivan Cvjetković.
- Ne prodajem Mandžu, ha, ha - rekao je ušetavši u trapericama i crnoj vesti, ispod koje se uzdizao bijeli ovratnik košulje.
- Francuski Lens za njega je ponudio deset milijuna eura. Zapravo, najprije devet pa potom deset, no Zdravko Mamić nije želio ni čuti - rekao je Cvjetković.
U Dinamo će vrlo brzo i njegov drugi štićenik, Domagoj Vida.
- Za njega je najbolje da prije odlaska u inozemstvo dođe iz Osijeka u Dinamo - kaže menadžer.
Cvjetković je još ljutit na Igora Pamića i Zlatka Dalića, za koje kaže da su ga izigrali u poslu teškom 2,5 milijuna eura. Riječ je o prodaji mladog igrača Rijeke Manuela Pamića u Salzburg.
- Imam sve papire u rukama, svoje ću dobiti. Vrlo je nepošten ispao trener Rijeke Dalić, koji mi se nije javljao na mobitel - rekao je menadžer Cvjetković.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • knapp 08.02.2008.

    ...\"rekao je ušetavši u trapericama i crnoj vesti, ispod koje se uzdizao bijeli ovratnik košulje.\" - koga briga sta je neki Mandzukicev menadzer nosio na sebi jucer...bolesno...

  • Franky01 08.02.2008.

    baš dobro ogi igra

  • torcida_4ever 08.02.2008.

    ognjen vukojevic srbin nema pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare