To je to što me zanima!

Vukušić: Igrač Rijeke me prije udarca udario u leđa

Promašaj praznog gola s pet metara mladog Ante Vukušića ima i drugu stranu priče. Hajdukov napadač tvrdi da ga je Budicin pogodio koljenom
Vidi originalni članak

Snimka promašaja mladog napadača Hajduka Ante Vukušića, koji je sa pet metara umjesto praznog gola pogodio prečku, vrlo brzo je pronašla mjesto na internet portalima. Vukušićev promašaj mnogi su brže-bolje usporedili sa Sivonjićevim, koji je već ušao u legendu, no promakao im je mali detalj koji baca potpuno drugačije svjetlo na cijelu priču.
- Ne bih se želio opravdati, nikome nisam ni govorio o tome, ali kad inzistirate reći ću da me stoper Rijeke, čini mi se Budicin, neposredno prije šuta pogodio koljenom u leđa i nisam ni bio svjestan što se kasnije događalo. Nisam ni vidio gdje je šut završio – kaže mladi napadač i pojašnjava:
- Bila je velika gužva, sjećam se da sam se sudario s Andrićem, kasnije instiktivno udario loptu, koja je otišla par metara dalje od istrčalog Radmana, te da sam se zarotirao i padao unazad. Ipak sam uspio doći do lopte i u tom sam trenutku osjetio oštru bol, kao da me netko ubo nožem u leđa, te udarac u nogu koji je očito promijenio smjer lopti. Slijedeće čega se sjećam je da sam ležao na podu i da su me leđa strašno boljela, a suigrači me kasnije pitali kako sam mogao promašiti zicer .
Vukušić preuzima dio krivnje na sebe.
- Bez obzira na start stopera Rijeke morao sam bolje reagirati i ranije doći do lopte. Žao mi je, možda nam je moj gol mogao osigurati sva tri boda, nadam se da ću se iskupiti već na slijedećoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • willcraft 14.03.2010.

    ma da te nije dirao otišla bi preko gola a ovako si barem prečku pogodio vole jedan ,sto si tak jako pucao u prazan gol sa 4-5 metara!!

  • lujadin13 14.03.2010.

    Ma da te pištoljiom propuca

  • dinamo4ever 14.03.2010.

    Barem ih je Reja doveo u kondiciju da izdrže cijelu utakmicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare