To je to što me zanima!

Vukušić zabio Estoniji za prvu pobjedu U21 reprezentacije

Hrvatska U21 reprezentacija konačno je stigla do prve pobjede u četvrtoj utakmici kvalifikacija za EP. Ante Vukušić iz penala je zabio Estoniji u 89. minuti susreta
Vidi originalni članak

Mlada hrvatska reprezentacija do 21 godine ostvarila je prvu pobjedu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2013 u Izraelu. U skupini 5 izabranici Ive Šuška konačno su u četvrtoj utakmici došli do prva tri boda slavljem na gostovanju kod Estonije 1-0.

'Kockastima' je prvo slavlje, ali i prvi gol u kvalifikacijskom ciklusu donio Hajdukov napadač Ante Vukušić iz penala u 89. minuti i tako prekinuo crni niz od tri uzastopna poraza.

Mladi reprezentativci brzo su preboljeli očekivani poraz od 'nedodirljivih' Španjolaca koji su u Osijeku prije četiri dana slavili 2-0.

Na stadionu Tamme u Tartuu Hrvatska je dominirala kroz susret, gosti su imali nekoliko sjajnih prilika, ali lopta nikako nije htjela u gol. Promašili su Lendrić, Brozović i Čop, ali junak utakmice Vukušić uspio je zatresti mrežu domaćina u samoj završnici.

Sam je izborio penal nakon što su ga srušila dvojica estonskih braniča te je bez poteškoća zabio za minimalnu pobjedu.

Sljedeću utakmicu Hrvatska igra ponovo protiv Estonije, ovoga puta u Puli 14. studenog.

Kvalifikacije za U21 Europsko prvenstvo 2013.

Estonija - Hrvatska 0-1 (Vukušić 89')

Idi na 24sata

Komentari 23

  • SpužvaBob 11.10.2011.

    Penal je mogao i ne dosudit, a da ga ova dvojica nisu stisnuli u sendvic i sva sreca da je pao, ionako ne bi mogao nista napravit niti kome dodat, sramota, treba mjenjati i trenera i većinu igrača, pa ispočetka, bude nešt za par godina ako ne bude previše 'ušminkanih' u repki

  • irakitic 11.10.2011.

    pa sramota... prvo oni balavci osramote hrvatsku na onom svjetskom sad i ovi... a eto nedavno su nas i seniori osramotili... kud vodi ovaj nogomet?

  • hrabro srce_1 10.10.2011.

    al če ga šitum ili čop dati

Komentiraj...
Vidi sve komentare