To je to što me zanima!

Vulgarne poruke Sharbiniju u Rijeci: Ne izdajicama, Anas k...

Anas Sharbini najavio je da će se iz Al Ittihada vratiti u Rijeku. No neki navijači ne mogu mu oprostiti odlazak 2009. godine. U Rijeci je osvanuo vulgarni transparent...
Vidi originalni članak

Neki navijači Rijeke ne mogu zaboraviti Anasu Sharbiniju što je napustio klub 2009. i otišao u Hajduk. U jeku najava o mogućem povratku Sharbinija, u gradu je osvanuo transparent koji u vulgarnom kontekstu spominje Anasa i njegovog oca Jamala.

- Ne izdajicama - piše na velikom transparentu. 

Anas Sharbini iz Rijeke je otišao u Hajduk. Za njega je bio zainteresiran i zagrebački Dinamo, ali taj je posao propao zbog svađe Zdravka Mamića i Sharbinijevog oca Jamala.

- Neće mene nitko ucjenjivati - grmio je Mamić prije tri godine.

Anas je igrač Al Ittihada. No u klubu ima problema, igrači čekaju plaće i velika je vjerojatnost da će Anas uskoro morati pronaći novi klub. To sigurno neće biti Dinamo.

- Nema šanse. Milijun posto neće u Dinamo - tvrdi njegov otac.

A Anas kaže:

- Ne znam kad, ali Rijeka će bit moj idući klub.

No nisu baš svi u Rijeci presretni s tom opcijom...

Idi na 24sata

Komentari 33

  • veron 21.12.2012.

    pa,šta..ionako se svuda igra za lovu,kao da je negdje drugdje bio iz velike ljubavi...svi oni tako misle..tko plaća,odan si mu.nek budu sretni da imaju neko pojačanje..

  • ikdominator 20.12.2012.

    e neš rijeke i kluba njihovog

  • laufer090 20.12.2012.

    ako se uzme u obzir jedan prosječan navijač dolazi se do zaključka da takvi likovi do svoje 30-e godine vjerovatno nemaju više od 4 razreda srednje(puno sam i rekao), žive sa svojim roditeljima i nezaposleni su, eventualno rade za minimalac i stalno pričaju o "danima slave" kad su istukli ove ili one.

Komentiraj...
Vidi sve komentare