To je to što me zanima!

Vušković se ozlijedio i otpao s popisa: Morat će pričekati debi

Na stranicama Hajduka bilo je objavljeno da je Vušković na popisu izbornika, ali na HNS-ovima stranicama njegovog imena nema. Radi se o lakšoj ozljedi kvadricepsa
Vidi originalni članak

Mladi stoper Hajduka, Luka Vušković (16), zbog lakše ozljede propustit će tri utakmice U17 reprezentacije koju vodi Robert Jarni. 

Na stranicama Hajduka bilo je objavljeno da je Vušković na popisu izbornika, ali na HNS-ovima stranicama njegovog imena nema. 

Vušković je lakše ozlijedio kvadriceps pa neće moći pomoći reprezentaciji u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Hrvatska igra u skupini s Belgijom, Norveškom i Slovenijom.

Najmlađi strijelac u povijesti Hajduka

Mladom stoperu je to trebao biti debi za U17 reprezentaciju nakon što je samo 16 godina i dva dana debitirao za Hajduk na Maksimiru u derbiju s Dinamom. 

Za Vuškovića su već zainteresirani brojni europski klubovi među kojima je i Manchester City koji je za mladog hajdukovca poslao nemoralnu ponudu. 

Na Jarnijevom popisu našli su se sljedeći igrači:

Jan Hlapčić (Osijek), Sergej Levak (Roma), Niko Fridl (Hajduk), Ljubo Puljić (Osijek), Tin Miljak (Dinamo), Ante Sušak (Dinamo), Marko Zebić (Dinamo), Marino Skelin (Hajduk), Ante Utrobičić (Lokomotiva), Tomas Baković (Dinamo), Antonio Kujundžić (Dinamo), Josip Cundeković (Gorica), Marin Ćalušić (Hajduk), Noa Skoko (Hajduk), Leon Lalić (Red Bul Salzburg), Filip Živković (Osijek), Leo Rimac (Dinamo), Anton Matković (Osijek), Toni Majić (Dinamo) i Sven Sopić (Dinamo).

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Slajzerizer 22.03.2023.

    Još je dijete,prevelik pritisak se stavlja na klinca.

  • ZG - KAJ 22.03.2023.

    Opet najvise igraca iz najveceg kluba, Dinama...

  • VAŠ HAJDUK 21.03.2023.

    Doping ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare