To je to što me zanima!

Wade dječaku bez šaka i stopala poklonio svoj dres

Dwyane Wade posjetio je bolesnog dječaka u njegovu domu, a nakon utakmice Miamija i Memphisa poklonio mu dres pred punim tribinama
Vidi originalni članak

Košarkaš Miami Heata Dwyane Wade posjetio je dom osmogodišnjeg Michaela Stolzenberga, dječaka kojem su liječnici zbog bakterijske upale morali amputirati obje šake i stopala. U dječakovoj sobi primjetio je hrpu Heatovih suvenira. Bilo je tu kapa, postera, raznih magazina i slično, no nije bilo niti jednog dresa. Wade je odlučio riješiti problem te je dječaku poklonio svoj dres nakon utakmice Miamija i Memphisa.
- On vas podigne, njegov osmijeh. Čini se tako sretnim unatoč svemu kroz što je morao proći. Družimo se već neko vrijeme, bio sam kod njega doma. Soba mu je prepuna stvari vezanih uz Miami, a ja sam želio dodati novu - rekao je Wade.
Čak ga je i kamera pronašla u publici za vrijeme spomenute utakmice i prikazala ga na središnjem ekranu u dvorani. Naravno, uslijedile su ovacije i uručenje dresa najdražeg igrača.
- Znao sam gdje sjedi, a čim sam ga ugledao i vidio da mi se nasmijao, osjećao sam se prekrasno. I nije bilo važno tko je oko nas. U tom trenutku postojali smo samo nas dvojica - kaže emotivni Dwyane. Maleni dječak završio je u bolnici nakon uboda kukca 22. srpnja 2008. Sljedeći dan  liječnici su upozorili roditelje da bi mogao umrijeti zbog bakterijske upale. Liječnici su mu uspjeli spasiti život, no morali su amputirati obje šake i stopala.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pinturicchio 25.03.2009.

    A vidi sto kucu ima mali , pa i nije mu bas tesko ... Wade je mogao taj dres pokloniti nekom malom crncu iz getta i sam je tamo odrastao , a ne vuci se tu po kucama bogatih bijelaca

  • Hacker-ri 25.03.2009.

    Glavna vijest 24sata: http://www.24sata.hr/show/clanak/simona-ima-prevelike-grudi-i-ne-moze-ih-sakriti-kameri-/108809/?context=naslovnica&web_page_id=main_page .... Wade-- cestitam !

Komentiraj...
Vidi sve komentare