To je to što me zanima!

Walcott optimističan: Arsenal osvaja prvenstvo ove sezone

Vjerujem da nam se podbačaji iz prošlih sezona više neće događati i da možemo osvojiti titulu prvaka, kaže Walcott. Arsenal zaostaje pet bodova i ima susret manje
Vidi originalni članak

Arsenalov krilni napadač Theo Walcott izjavio je za The Sun kako vjeruje da će se njegova momčad ove sezone dokopati naslova prvaka u Premierligi...

- Ove sezone smo već dovoljno iskusni. Vjerujem da nam se podbačaji iz prošlih sezona više neće događati i da možemo osvojiti titulu prvaka. U našem taboru vjerujemo da ćemo osvojiti prvenstvo. Ja u to definitivno vjerujem - kaže Walcott, koji s ''topnicima'' još nije osvojio niti jedan trofej.

Walcottu su tek 22 godine, a momčad s Emiratesa već šest godina nije pospremila niti jedan trofej u klupske vitrine.

Arsenal trenutno za vodećim Manchester Unitedom zaostaje za pet bodova, ali uz utakmicu manje. Prvenstvo je momčadi francuskog menadžera Arsenea Wengera ostala jedina šansa za osvajanje trofeja, jer se od ostalih natjecanja oprostila.

- Pun sam samopouzdanja da ćemo postati prvaci ove sezone. Ako nemate samopouzdanja, onda s vama definitivno nešto ne štima - dodao je Walcott.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • eror666 02.04.2011.

    hahahahahaha smješan dečko.. možda igraju prelijepo, al to što nemogu pobijediti Blackburna i tako te.. e to je već problem..

  • Kikooo_2 02.04.2011.

    Sanjaju već 6 godina o bilo kakvom trofeju, a danas nisu mogli Blackburn pobjediti :D zvijeri su hahahaha

  • Prince Vegeta 02.04.2011.

    da, ne mogu doma blackburnu zabit

Komentiraj...
Vidi sve komentare