To je to što me zanima!

Wanda opet napada: Lukaku? Pa moj je muž dao 150 golova

I dok voditelj emisije Tiki-Taka Giacomo Valenti misli da Inter napokon ima napadača kojemu je na prvom mjestu momčad, a ne osobna statistika, Wanda Nara ne misli uopće tako
Vidi originalni članak

Za nama je 17. kolo Serije a, a vodeći nakon gotovo polovice najkvalitetnijeg nogometnog razreda na Čizmi nije Juventus, već Inter.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S 13 pobjeda, tri remija i jednim porazom milanski klub dijeli prvo mjesto ljestvice, a velik dio zasluga za to ide Romeluu Lukakuu. Belgijanac je zaslužan za točno trećinu svog Interovih prvenstvenih golova ove sezone, njih 12.

I dok voditelj emisije Tiki-Taka Giacomo Valenti misli da Inter napokon ima napadača kojemu je na prvom mjestu momčad, a ne osobna statistika, Wanda Nara, supruga bivšeg interista Maura Icardija i po novom (oprostite, još se navikavamo) Wanda Icardi, ne misli uopće tako. Štoviše...

- Vidjeli smo ga u važnim utakmicama, u Ligi prvaka, recimo. Nije dao gol, pa će gledati nokaut-fazu na TV-u - rekla je Wanda pa "ubola".

- Njegov prethodnik je u Interu dao 150 golova.

Ne treba, naravno, oslovljavati tko je prethodnik. I Wanda ima "prste" u njegovoj realizatorskoj postojanosti...

Mauro je stopostotni profesionalac, nema seksa prije utakmice, nego samo poslije, ali... Jedino ako je utakmica prošla dobro. A ako njegova momčad, izgubi onda me ne želi ni pogledati.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 26.12.2019.

    150 puta joj je zabio,izaziva Lukakua da nadmasi to.

  • shb65 25.12.2019.

    Wanda sisaj kitu

  • domagoj264 23.12.2019.

    A Broz??

Komentiraj...
Vidi sve komentare