To je to što me zanima!

Wanderlei Silva prijeti Conoru: Kad te vidim, ispljuskat ću te!

Conor McGregor ismijavao je Isusa nakon pobjede protiv Josea Alda. To nije sjelo bivšem PRIDE-ovom prvaku Wanderleiju Silvi koji je poručio Ircu da će pronaći...
Vidi originalni članak

Conor McGregor novi je UFC-ov prvak u perolakoj kategoriji. Irac je u samo 13 sekundi pobijedio Brazilca Josea Alda. No nisu svi ljubitelji njegovog ponašanja uoči borbi. McGregor je svašta pričao uoči borbe protiv Brazilca , vrijeđao ga je i omalovažavao, a nakon pobjede se ismijavao s Isusom.

Ovo posljednje nije baš sjelo bivšem PRIDE-ovom prvaku srednje kategorije Wanderleiju Silvi koji je Ircu poručio da će ga pronaći i naučiti pameti.

- Samo da ga pronađem, dobro ću ga ispljuskati zbog onog što je pričao o Isusu. Čovječe, kad te vidim, digni ruke i spremi se za lekciju. Neka netko ovo prevede toj propalici. Samo da te pronađem, gotov si - poručio je Ircu Wanderlei Silva.

E sad, kad ti ovo kaže čovjek kojeg zovu Ludi Pas i Ubojica sa sjekirom... Vjerojatno Conoru nije svejedno. Zašto ga je Silva tako napao? Evo zašto.

McGregor j e nasjeo i nakon borbe protiv Josea Alda odgovorio je na pitanje koje je jednostavno mogao preskočiti. Pitali su ga kako bi Isus s njim prošao u ringu.

- Ne postoji čovjek koji mene može pobijediti. No Isus nije živ pa ne znam kako bi on prošao sa mnom u ringu. Možda se može vratiti iz mrtvih, ne znam, ali svejedno bih ga razbio - rekao je u spornom intervjuu McGregor.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare