To je to što me zanima!

Warren: Zadar je i dalje glavni favorit za titulu

Cibosi se ne zanose, Zadrani se ne brinu. Unatoč velikom rivalstvu, malokad je Cibonin trijumf u Jazinama bio tako nevažan kao onaj u utorak
Vidi originalni članak

Nitko se u Zadru nije pretjerano razočarao, nitko u Ciboni nije pretjerano slavio. Cibosi su ove sezone propustili previše toga da bi ih značajno podigla jedna pobjeda pa makar ona bila u Jazinama kod najvećeg i najljućeg rivala.
- To je samo jedna utakmica. Rezultat je dobar, ali moramo tako igrati i dalje. I još bolje. Zadar je i dalje glavni favorit u prvenstvu - rekao je Chris Warren, cijelu sezonu najbolji igrač “vukova”, koji je u utorak Zadru ukrcao 30 poena.
Zbog takva razmišljanja nije bilo ni slavlja iako je prva pobjeda u sezoni protiv dosad nedodirljive momčadi Ace Petrovića psihološki izuzetno važna za Cibonu u godini prepunoj razočaranja.
Zadrani nisu djelovali pretjerano motivirano, kao da su se više skrivali prije utakmice sezone s Hemofarmom u polufinalu NLB lige (petak, 18.15 sati, Ljubljana).
- Očito smo mislima već bili na Final Fouru regionalne lige - rekao je Aco Petrović.
Warren ne misli tako.
- Ne vjerujem da su baš tako odlutali. Preveliko je to rivalstvo. Uvijek je važno dobiti ovakvu utakmicu.
Za razliku od Zadra, cibosima slijedi tjedan dana pauze.
- Moramo raditi na kemiji i koncentraciji. Još imamo puno prostora za napredak - zaključio je najpopularniji Cibonin Amerikanac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare