To je to što me zanima!

Watford šokirao Arsenal na Emiratesu, ušao u polufinale

Nakon ispadanja Chelseaja, još jedan senzacionalan rezultat u FA kupu priredio je Watford svladavši Arsenal na Emiratesu 2-1 u četvrtfinalu toga natjecanja. Zabili su Ighalo i Guedioura
Vidi originalni članak

Nogometaši Watforda senzacionalno su u nedjelju s 2-1 pobijedili londonski Arsenal na njegovu stadionu Emirates i izborili plasman u polufinale engleskog FA kupa izbacivši branitelje prošlogodišnjeg naslova.

Nakon prvog poluvremena, u kojem nije bilo golova, momčad Arsènea Wengera prvi je šok doživjela u 50. minuti kad je Nigerijac Odion Ighalo zabio za vodstvo gostiju. U 63. minuti Alžirac Adlene Guedioura sjajnim je udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Ospinu i udvostručio prednost Watforda.

 

Do kraja utakmice Arsenal je u 88. minuti samo uspio smanjiti zaostatak preko Welbecka. U sudačkom vremenu Iwobi je pogodio stativu, a Welbeck odbijenu loptu nije uspio pospremiti u nebranjenu mrežu pa se u polufinale FA kupa plasirao Watford, pridruživši se Evertonu i Crystal Palaceu.

U posljednjem četvrtfinalu Manchester United od 17 sati dočekuje West Ham United pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Torcaast 14.03.2016.

    Nema tu vise senzancije,cak su krenile i price prije ove utakmice da postoji odredeni bunt igraca u svlacionici.Mogu reci sricom za fanove i navijace Arsenala da je Arsenal izgubia utakmicu jer Wengera se ne bi nikad rijesili kad bi osvojia kup ponovo,a i ovako ce biti tesko.Covik nazalost jos gura svoju filozofiju,zapea je u proslom stoljecu,neki treneri ne prihvacaju nove ideje,a nogomet je vec odavno dosega vecu razinu.

  • nosper 13.03.2016.

    nakon ove blamaže idu na noge Barceloni...moram unuke uspavati prije početka ovog pornića.

  • kingjiggy 13.03.2016.

    hey kukulele

Komentiraj...
Vidi sve komentare