To je to što me zanima!

Wawrinka se rasplakao, Federer umire od smijeha: On je šup**!

Roger Federer porazio je svog prijatelja i sunarodnjaka Stana Wawrinku u finalu Indian Wellsa, a zabavno je bilo i nakon samog meča. Stana su uhvatile suze, a Roger nije mogao suspregnuti smijeh...
Vidi originalni članak

Roger Federer sinoć je postao najstariji osvajač Mastersa 1000 u povijesti, a svoju čestitku uputio mu je i poraženi u finalu, inače Rogerov prijatelj - Stan Wawrinka.

- Želim čestitati Federeru na ovom uspjehu - rekao je Wawrinka i pogledao prema svom sunarodnjaku. Umor se izmješao s emocijama i ubrzo su krenule suze.

- Pogledajte, smije se. Koji šup** - rekao je Wawrinka i izmamio još veći osmijeh kod Federera.

- Samo sam ga htio oraspoložiti. Gledao sam ga u stilu "bit će sve dobro", malo sam ga nasmijao i na kraju je ispalo dobro - komentirao je dobro raspoloženi Federer.

Ako ništa, poslije meča Stan može u zagrljaj naše lijepe tenisačice Donne Vekić.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 20.03.2017.

    Ko onaj medo iz Blufonaca taj Wawrinka

  • Mél.C.B.🌼 20.03.2017.

    slatkis i gotovo! ps.naslov vam je ocajan, dalo bi se svasta pomislit!!

  • Mthesecond 20.03.2017.

    Ti Švicarci samo plaču,svi su cry bebice...Hahaha...Prvo Roger ranije isplakao more suza (a sad se rvaku najednom smije kad pobjeđuje...klasika :) pa sad Wawrinka nastavio tamo gdje je on stao :))) Pretjerivanje ovaj put...Kao da je bio neki životno važan turnir....Trebao je muški to podnijeti :) A znalo se da Roger to uzima,u ovakvoj formi nitko mu nije ravan...Wawrinku ranije počistio jedan Džumhur i ukazao na sve njegove slabosti...Toplo hladno igra i već je postao redovna Fedexova mušterija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare