To je to što me zanima!

Wembley će biti krcat iako im dolazi najgora reprezentacija!

Na Wembleyju će suparnik biti sve samo ne atraktivna momčad San Marina. No, po izvještajima s Otoka na toj se utakmici očekuje dolazak skoro 90.000 navijača
Vidi originalni članak

Velikih problema imaju hrvatska nogometna reprezentacija i Dinamo kako bi privukli gledatelje na tribine na svojim utakmicama. Na Otoku se s takvim nečim ne zamaraju....

Ovog petka će engleska nogometna reprezentacija odigrati domaću kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazil. Na Wembleyju će suparnik biti sve samo ne atraktivna momčad San Marina.

No, po izvještajima s Otoka na toj se utakmici očekuje dolazak skoro 90.000 navijača, na što ukazuje prodaja karata. Istina, i samo stručno vodstvo i nogometaši Engleske su iznenađeni takvim zanimanjem navijača jer u tih 90 minuta samo treba obaviti formalnost na travnjaku.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • bucoj 11.10.2012.

    Ja cu navijat za repku zauvijek,bas me briga ko ju vodi,ne dolazi zbog njega vec zbog repke!Briga me i za Štimca i za Mamića,repka i samo je to vazno! A što više tzv navijači pljuju po njima oni će i dalje biti tam,nece nestat odjednom!!!!!!!!!!

  • Penny Dollar 11.10.2012.

    Ljudi idu gledati svoju reprezentaciju, a ne protivnicku. Ovo bi nasi kvazinavijaci trebalo malo protumacit, i ne samo reprezentativni, vec i kvazinavijaci klubova.

  • LebronPetrovic 11.10.2012.

    Wham bley ! Wake me up !

Komentiraj...
Vidi sve komentare