To je to što me zanima!

Wenger: Arsenal nije bivši u borbi za naslov prvaka...

Situacija za Arsenal, kada se vidi ljestvica, i nije povoljna. Chelsea im bježi za čak devet bodova, a Manchester United sedam, a čeka ih Liverpool...
Vidi originalni članak

Nogometaši Arsenala izgubili su još jedan derbi u Premiershipu. Nakon što ih je nedavno pobijedio Manchester United 3-1, ove nedjelje su pognutih glava napustili Stamford Bridge. Chelsea je bio bolji s 2-0, uz dva rana pogotka Didiera Drogbe. Situacija za Arsenal, kada se vidi ljestvica, i nije povoljna. Chelsea im bježi za čak devet bodova, a Manchester United sedam. No, francuski strateg Arsene Wegner ne gubi nadu u tom pogledu.
- Ne možemo se baš pohvaliti stanjem na ljestvici, ali nismo još u izgubljeni u borbi za naslov - tvrdi Wenger, makar će se navijači Arsenala jako dobro prisjetiti kako je slične izjave Wenger nudio zadnjih godina u isto vrijeme.
- Ključna je za nas naredna utakmica. Dolazi nam Liverpool i tada moramo uzeti tri boda. Ako se to ostvari, onda smo i dalje itekako živi - zaključio je Francuz. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ultras95 08.02.2010.

    ma mogo bi arsenal osvojit al da pod hitno poprave obranu......kad igraju protiv slabije ekipe razbijaju ih sve....al kad ih neka ekipa napadne i stisne ih na svoju polovicu vidi se da im je obrana daleko iza chelseaeve i manchesterove

  • Alessandro10 08.02.2010.

    Wenger sanjaš već dvije tri godine...niš neće bit od tvojeg vrtića dok ne uozbiljiš tu ekipu malo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare