To je to što me zanima!

Wenger: Bit ćemo aktivni na tržištu; Real dovodi Zlatana?

"Svi vjeruju da će na snagu nastupiti financijski fair-play koji će limitirati klupsku potrošnju. Zato svi kupuju prije nego se "dućani zatvore", pa ću i ja biti aktivan"
Vidi originalni članak

Samo dan nakon što je izjavio kako se Arsenal ne može nositi na nogometnom tržištu s milijunima Chelseaja i Manchester Cityja, menadžer "topnika" Arsene Wenger rekao je kako će ovog ljeta potrošiti koju funtu više nego dosad...

-Svi će biti vrlo aktivni u kupnji ovog ljeta jer svi vjeruju da će ubrzo na snagu nastupiti financijski fair-play koji će limitirati klupsku potrošnju. Zato svi kupuju prije nego se "dućani zatvore", pa ću i ja biti vrlo, vrlo aktivan ovog ljeta – najavio je Wenger.

Iako je naglasio "vrlo aktivan" menadžer topnika ne vjeruje da su njegovoj momčadi potrebne velike promjene.

- Klupska financijska situacija je dobra i imamo dobre temelje na kojima možemo graditi jaču momčad za iduću sezonu. Navijači nam moraju vjerovati, jer klub je u doista dobroj poziciji. Dijelim njihovo razočarenje nakon što smo u posljednjih nekoliko tjedana prosuli sve što smo cijele sezone gradili, ali obećavam im da ćemo dovesti nekoliko pojačanja, donijeti prave odluke i da ćemo se iduće sezone vratiti jači – zaključio je Wenger.

Corriere dello Sport: Real dovodi Ibrahimovića?

Prema napisima talijanskog dnevnika Corriere dello Sporta na koje se poziva i španjolska Marca, portugalski trener nogometaša Real Madrida Jose Mourinho želio bi u svojim redovima od sljedeće sezone napadača Milana Zlatana Ibrahimovića...

Mino Raiola, Ibrahimovićeg agent, potvrdio je Mourinhov interes za Šveđanina, ali inzistira da se oko eventualnog transfera mora obratiti Milanovom dopredsjedniku Adrianu Gallianiju.

- Bio je to zanimljiv prijedlog koji u Milanu, mislim, žele propustiti. Postoji interes, ali Ibrahimović nema namjere ni želje za odlaskom - rekao je Raiola o svom klijentu koji je stigao u Milan prošlog ljeta na posudbu iz Barcelone, te u prvoj sezoni poveo "rossonere" prema "scudettu".

Na pitanje je li Mourinho osobno nazvao Ibrahimovića i pozvao ga u Real, Raiola kaže:

- To nije važno. Važno je da se stupi kontakt s Gallianijem. U Milanu moraju uvjeriti Zlatana na prodaju. Ibra će razmisliti samo ako je Milan spreman pustiti ga.

Na pitanje koliko bi eventualan transfer bio vrijedan, Raiola odgovara:

- Ako Cristiano (Ronaldo) košta oko 150 milijuna eura, Zlatan vrijedi jednako toliko. Možda ja nisam možda najobjektivniji, ali za mene je on najbolji svjetski igrač.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • milankic007 24.05.2011.

    Ibra u Real, Aguero u Milan...

  • tin711 24.05.2011.

    ovo sto je napisano da vrijedi ko ronaldo mozda se ne bih slozio s tim, ali vrlo blizu je pa ibra je jedan od najboljih napadaca na svijetu. sjetite se ko je vuko inter do naslova talijanskog prvaka 2007/2008 i 2008/2009. onda je stvarno sam igrao utakmice skoro sve golove zabio

  • RadekBejble 24.05.2011.

    Opet svi o CRu i Ibri,a sta je s ovom vijescu koju je najavio Wenger?Pa treba upozoriti roditelje talentiranih klinaca da ce francuski strateg sumnjivih sklonosti pratiti njihovu djecu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare