To je to što me zanima!

Wenger čestitao Spursima: Žao mi je jadnog Wigana...

Zabiti devet golova fantastično je postignuće, dan nakon Tottenhamovih 9-1 kaže trener Arsenala, ljutog rivala momčadi Nike, Čarlija i Luke
Vidi originalni članak

Već godinama Tottenham nije u vrhu engleskog nogometa, tamo gdje se Arsenal pod Arseneom Wengerom ustalio. Ali navijačima Arsenala i dalje je posebno zadovoljstvo pobijediti Spurse, jednako kao što navijači Tottenhama i danas s prijezirom gledaju na Sola Campbella, koji je s White Hart Lanea otišao u Arsenal. Sva priča o velikim gradskim rivalima jednostavno mora uključivati Tottenham i Arsenal, ali Wenger se uzdigao iznad svega toga.
- To je stvarno fantastično postignuće - rekao je Francuz dan nakon što je Tottenham pobijedio Wigan 9-1 i postao prva momčad nakon 1995. koja je nekome zabila devet golova.
- Čovjeku dođe žao Wigana, ipak je to ove sezone momčad s određenom kvalitetom. U samo 13 kola prošli su put od momčadi koja je u stanju pobijediti Chelsea do skupine igrača koja primi toliko golova u jednoj utakmici - dodao je Wenger. Iznenadio je novinare rekavši da mu se sviđa način na koji je trener Wigana Roberto Martinez postavio igru.
- Došli su na ovo gostovanje sa željom da igraju, da se nadigravaju. Mislim da je to ispravna odluka u svakoj utakmici. Ali ponekad, unatoč tome, takav ti se pristup može obiti o glavu - rekao je Arsene Wenger, koji se s Arsenalom i ove sezone bori za vrh. Ali ovoga puta u vrhu je i Tottenham. Imaju Spursi jednako bodova kao Arsenal (25), što je sjajna situacija za njih iako imaju utakmicu više.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 23.11.2009.

    i meni ih je zao a taj isti wigan ej pobijedio chelsea

Komentiraj...
Vidi sve komentare