To je to što me zanima!

Wenger: Eduardo će iduća dva tjedna ipak odmarati

Za dva tjedna na rasporedu je ogled Arsenala i Plymoutha u trećem kolu FA kupa. Tek nakon nje Eduardo će se početi priključivati prvoj momčadi
Vidi originalni članak

Prva Eduardova utakmica nakon deset mjeseci nije prošla idealno. 'Crozilian' je pokazao da je na pravom putu, da će opet biti pravi, ali problem je nastao sa zadnjom ložom. Napor je očito bio prevelik i Dudu će morati malo odmoriti. Govorilo se kako će za prvu momčad Arsenala zaigrati već između Božića i Nove godine, no sada je jasno da se to neće dogoditi. Štoviše, Eduarda u momčadi neće biti ni 3. siječnja, kada će Arsenal u 3. kolu FA kupa igrati protiv niželigaša Plymoutha.
- Do te utakmice ostalo je još dva tjedna i već sada mogu reći da Eduardo neće biti spreman za nastup. Još je ipak malo prerano, u ova dva tjedna će se malo odmoriti, pa nakon toga tražiti natjecateljsku formu - rekao je trener Arsenala Arsene Wenger.
Francuski stručnjak želi biti potpuno siguran da je Eduardo 100 % spreman, kako bi spriječio svaku mogućnost bilo kakvih novih komplikacija.
- Dudu je vrlo odlučan i željan nogometa. Sjajno je raditi s takvim igračem, ali istovremeno treba i biti svjestan da je iza njega jako, jako duga pauza. Moramo pričekati još neko vrijeme da se Eduardo vrati u formu u kojoj je bio prije ozljede - dodao je Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MARADONA 20.12.2008.

    MA nea veze bitno je to da je konacno nakon toliko vremena dotaknuo loptu na utakmici a kad se vrati za 2 tjedna zabijat ce ko lud ..ja nevidim na njemu nikakvu promjenu osim stoe malo nabildan cak vidim da ce biti bolji nego prije al sve na svoe vrijeme ...DUDU svi smo uz tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare