To je to što me zanima!

Wenger: Heynckesov Bayern bio je puno opasniji od Pepova

Bayern ove godine ima velik posjed lopte, ali je manje opasan nego prošle godine. Mislim da se to moglo vidjeti i u našoj utakmici, rekao je trener Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Iako je Arsenal kod kuće izgubio od Bayerna 2-0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, Arsene Wenger tvrdi da su Bavarci lani bili jači nego sada.

- Bayern ove godine ima velik posjed lopte, ali je manje opasan nego prošle godine. Mislim da se to moglo vidjeti i u našoj utakmici. Iako su nakon našeg isključenja imali igrača više, nisu uspjeli puno prilika stvoriti.

Wenger nije spominjao imena, ali sve je puno jasnije kada se zna da je Guardiola momčad preuzeo od Heynckesa.

S druge strane, Real je sve opasniji. Vodeći je u Primeri, igra finale kupa, a u Ligi prvaka razbio je Schalke 6:1.

- Nitko se trenutačno ne može mjeriti s Realom. Za mene su oni momčad s najboljim balansom, zaključio je trener Arsenala.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • zmajko1986 05.03.2014.

    Dobro jutrrrrrooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! to svi znaju!

  • ibracadabra09 05.03.2014.

    Ono što se da primjetit u cijeloj priči da se ovaj čovjek samo žali, komentira druge ekipe a činjenica je da on ispada i ove godine, da niti ove godine neće osvojit ništa i da je jednostavno loš gubitnik. Kakve veze to ima tko je jači Real ili Bayern kad čovjek igra još jednu utakmicu protiv ovog protivnika? Znam da je isfrustriran ali opet. Ja baš mislim obrnuto, Bayern je protiv ovih luzera igrao baš onoliko koliko je trebalo, da su htjeli ovakvim jadnicima su mogli još 5 golova zabit, samo izgleda da imaju srca pa nisu baš htjeli osramotit Arsenal, da se razumijemo ne navijam za Bayern.

  • bornnl 05.03.2014.

    Ovaj Wenger je nešto ala Moyes. Real najdominantniji...hahaha..pa bolji je Atletico M od njih.

Komentiraj...
Vidi sve komentare