To je to što me zanima!

Wenger i Adebayor nemaju isto mišljenje o poštenju

Napadač Arsenala rekao je da momčad mora početi igrati prljavo, na što mu je trener uzvratio izjavom da će 'Topnici' uvijek igrati pošteno
Vidi originalni članak

Svi pričaju kako Arsenal igra lijepo. Ali to nije cilj nogometa, cilj je u svakoj utakmici pobijediti. A za pobjedu je ponekad nužno igrati i prljavo, rekao je Emmanuel Adebyor nakon pobjede Arsenala u 3. pretkolu Lige prvaka protiv Twentea u Nizozemskoj.
- Protiv njih nismo igrali lijepo, ni blizu onome što možemo, no mi smo dobili utakmicu 2-0. I to je najvažnije - dodao je Togoanac.
Kada je došao u Arsenal, kaže, nadao se da će stalno biti u borbi za trofeje. I to ga čini pomalo nervoznim.
- Velike momčadi imaju obvezu igrati lijepo! Do naslova i najvećih trofeja ne dolazi se prljavom igrom - kontrirao je svom napadaču menadžer Topnika Arsene Wenger. A taj tip stvarno zna kako se osvajaju trofeji. Posljednjih sezona je maksimalno pomladio svoju momčad i nije osvajao naslove, ali misli da je došlo vrijeme i za to.
- Lani smo ostali samo četiri boda 'prekratki', pa ćemo ove sezone učiniti sve kako bi dokazali da se možemo boriti za sami vrh u svakom natjecanju - obećao je francuski stručnjak, koji će ove sezone u momčadi imati sunarodnjaka Nasrija.
- On je u stanju na pravi način zamijeniti Hleba. Vjerujem da će se brzo uklopiti u momčad i da će nam pomoći svojom inteligencijom u igri. Samir je igrač koji može zabiti, ali i dodati - kaže Wenger.
U Arsenalu će i dalje igrati i Adebayor, koji je cijelo ljeto 'koketirao' s Milanom i Barcelonom. No o tome ne želi previše pričati:
- To je prošlost. Sada želim samo zabijati golove i pobijeđivati!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare