To je to što me zanima!

Wenger ih želi: Za Kovačića i Vrsaljka nudi 15 milijuna eura

Skauti 'topnika' ih već dugo prate, a poznato je kako Wenger forsira kupnju mladih talentiranih igrača. Šime i Mateo su zadovoljili i ostaje na Mamiću hoće li ih prodati
Vidi originalni članak

Iako je Zdravko Mamić obećao treneru Halilhodžiću da neće nikoga prodati zbog pokušaja ulaska u Ligu prvaka, došla je 'nemoralna ponuda' kojoj će teško reći ne. 

Naime, Arsenal je poslao ponudu od 15 milijuna eura za dvojac Vrsaljko - Kovačić, piše Večernji list. Skauti 'topnika' ih već dugo prate, a poznato je kako Arsene Wenger forsira kupnju mladih talentiranih igrača. Šime (18) i Mateo (16) su ga zadovoljili i ostaje na Maminju hoće li ih prodati.

 Matea vjerojatno neće, ali bi Vrsaljko mogao napustiti Maksimir iako mu je ovo prva prava seniorska sezona. Na njegovoj poziciji postoje adekvatne zamjene, Etto i Tomečak... 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • mujo21 08.11.2010.

    dajte ljudi stanimo na loptu.. ma koji vrsaljko?? nije još loptu osjetio pošteno već ga seljakate negdje..kakav arsenal?? daleko je on od arsenala..i takvi klubovi kupuju mlade od 10,11 godina pa ih u svojem trening kampu usavršavaju.. a onaj kovačić pustimo dijete da se razvija u miru..nije mu brada narasla i eto ga u barci!!!

  • dusansk 08.11.2010.

    Nek Mamić počne pravit novi stadion......to bi bilo najbolje...........

  • zuki 13 08.11.2010.

    AKO je istina,a mislim da ser.. PRODAVAJ!!! Tu ce propasti do svoje 23g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare