To je to što me zanima!

Wenger im izvjesio cjenik, Per Mertesacker utjeruje dugove

Svako se kašnjenje naplaćuje 4500 kuna, a igrači paze i na odjeću i obuću. Čitanje novina u svlačionici se naplaćuje 900 kuna. Blagajnik je stoper Per Mertesacker
Vidi originalni članak

Per Mertesacker igra standardno u Arsenalu, ali već nekoliko dana ima i posebnu zadaću. Njemački branič postao je klupski blagajnik.

Mertesacker će idućih mjeseci “utjerivati dugove”, njemu će suigrači plaćati kazne za klupske prekršaje. Wenger kažnjava svoje igrače čak i zbog čitanja novina.

Engleski mediji objavili su sliku Wengerova pravilnika, na kojemu je njegov potpis, a to francuskom treneru nije najbolje “sjelo”.

- Fotografija je prava. Netko ju je vidio i snimio dok je bio u posjetu našem kampu. To nije u redu - kaže glasnogovornik Arsenala i dodaje:

- Naravno, trener je jako razočaran, sigurno ćemo istražiti što je bilo i zašto je važna stvar iz naše svlačionice ovako ‘iscurila’ u javnost.

Sliku pravilnika mediji su skinuli s profila na Twitteru jednog od navijača “topnika”. Njega je u kampu ugostio liječnik Arsenala, Gary O’Driscoll. On, naravno, nije ni slutio da će ga prijatelj tako “nasamariti”.

I da će cijeli svijet doznati kako igrači Arsenala imaju sedam dana da svojem suigraču Mertesackeru plate kazne. Ako ih ne plate u tom razdoblju, one se duplaju. Čitanje novina u svlačionici, primjerice, naplaćuje se 900 kuna, a svako kašnjenje 4500 kuna. Arsenalove zvijezde plaćaju i kazne ako dva tjedna ne prilože svoj uzorak urina na kontrolu, a plaćaju se i telefonski pozivi unutar zgrade u trening kampu.

Najskuplja kazna je ona za ozlijeđenog ili suspendiranog igrača koji ne dođe gledati domaću utakmicu bez Wengerova dopuštenja. Taj mora platiti više od 9000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • topnik333 23.01.2013.

    nema labavo ;)

  • SonGokuCro 23.01.2013.

    Wenger ima pravo radit šta hoće i potpuno ga podržavam, odličan je trener i od svojih igrača traži odgovorno ponašanje. Ti novci što se plaćaju kazne nije da se uzme novac, nego da se igrače nauči reda, a Wenger je uvijek bio dobar trener koji od mladih igrača radi zvijezde i izvlači od njih sve moguće. In Wenger We Trust!

  • LoVe_hOuSe 23.01.2013.

    Da postoji takav pravilnik za Dinamo 80% bih igraca islo u minus da prezivi kraj s krajem.lol

Komentiraj...
Vidi sve komentare