To je to što me zanima!

Wenger ima na izbor veliki broj odličnih napadača

Arsene Wenger uvjeren je kako ima najbolji izbor napadača u ovome trenutku. Francuz u siječnju ne majerava dovoditi novoga strijelca...
Vidi originalni članak

Arsene Wenger vjeruje da 'topnici' imaju bogat napadački arsenal. Dok se Emmanuel Adebayor, Robin van Persie i Nicklas Bendtner bore za dva napadačka mjesta u prvoj postavi, borba za nastup u carling Cupu je još brojnija. Uz Bendtnera za nastup u Carlingu bore se Vela, Jay Simpson i Rui Fonte. A ne treba zaboraviti da se ovih dana može očekivati i da se naš Eduardo da Silva vrati utakmicama. Neki navijači savjetuju Francuza da kupi još pokojeg vrhunskog napadača, no pogledamo li popis napadača jasno je da Wenger ima jedan od najbogatijih izbora za napad u Europi.
- Jay Simpson se puno poboljšao. Njegova glavna snaga je kretanje izvan šesnaesterca, a i odličan je u samoj završnici. I ostali igrači su odlični. Zato i za nastup u Carlingu postoji borba za dres. pogledajte samo Velu. Odličan je i ja imam velika očekivanja od njega. Igrao je u Ligi prvaka, a igrat će i u utorak protiv Burnleya u Carling Cupu - nahvalio je svoje napadače Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare