To je to što me zanima!

Wenger: Mi ćemo odlučiti kada će Alexis otići iz kluba, a ne on

Alexis Sanchez ima još 15 mjeseci ugovora tako da odluka o odlasku ovisi samo o Arsenalu, nikom drugom. Nogomet se ne svodi na samo jednog igrača, rekao je Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Pisali smo da je Alexis Sanchez na rubu odlaska iz Arsenala i to već na ljeto. Engleski mediji sada su složili nastavak, a protagonist je menadžer Arsenala Arsene Wenger.

>> Sada je definitivno kraj: Alexis odlazi, Wengeru ga je dosta

Kako to obično biva, Wenger je opovrgnuo da Alexis odlazi. No, izvori upućeni u zbivanja među 'topnicima' navode da je situacija daleko od idealne iako si je dvojac pružio ruku pomirenja na treningu.

Pravio je probleme protiv Bayerna u Münchenu na terenu, a kasnije se posvađao s pola momčadi u svlačionici. I suigrači su potvrdili da se dosta udaljio zadnjih tjedana, a Wenger i njegovo osoblje nisu zadovoljni Alexisovim ponašanjem na treninzima, piše Daily Mail.

- Alexis Sanchez ima još 15 mjeseci ugovora tako da odluka o odlasku ovisi samo o Arsenalu, nikom drugom. Nogomet se ne svodi na samo jednog igrača - rekao je dugogodišnji menadžer Arsenala na pressici.

Odbio je govoriti hoće li Sanchez startati protiv Bayerna, ali nakon debakla protiv Liverpoola za očekivati je da će se naći u početnoj postavi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hrgonus 07.03.2017.

    Meni iskreno žao ovakvog igrača kao što je alexis da trune u takvom klubu

  • mandrillost 07.03.2017.

    Dodji u Milan!!! Sa njim u igri Milan bi dogurao do LP.

  • BlackRonsky 07.03.2017.

    šta je s tom upravom arsenala..misle da imaju svog alexa fergusona u vidu wengera..ako je profit jedino čemu teže neka otvore d.o.o. i puste navijače na miru..

Komentiraj...
Vidi sve komentare