To je to što me zanima!

Wenger: Nisam imao izbora, morao sam prodati Persieja

Tužno je izgubiti takvog igrača... Ali, imao je svega još godinu dana ugovor s nama i nije želio produljiti. Nisam imao izbora nego prodati ga, rekao je Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Menadžer engleskog premierligaškog kluba Arsenal, Arsene Wenger, izjavio je da nije imao drugog izbora nego da proda svog vjerojatno najboljeg igrača - Robina van Persieja...

Arsenal i Manchester United su se u poslijepodnevnim satima srijede dogovorili oko transfera nizozemskog napadača na Old Trafford u visini 25 milijuna funti. Cijelu je situaciju menadžer "topnika" Wenger primio teško, ali tvrdi da nije imao drugog izbora.

- Tužno je izgubiti takvog igrača... Ali, imao je svega još godinu dana ugovor s nama i nije želio produljiti. Nisam imao izbora nego prodati ga. Sreća u nesreći jest da smo već pronašli adekvatne zamjene za njega - rekao je Wenger.

Podsjetimo, klubu su ovoga ljeta pristupili Nijemac Lukas Podolski i Francuz Olivier Giroud.

Van Persie u četvrtak putuje na liječnički pregled u Manchester nakon čega će potpisati četverogodišnji ugovor s Unitedom.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Lfc fan_1 16.08.2012.

    Wengeru svaka cast sto je izmuzao 24 mil za igraca koji je pod zadnjom godinom ugovora,koji je svake godine ozlijeden i koji ima 29 godina..a kad sam cuo kolka ce bit placa Rvp-u pao sam u komu znaci 220.000 jesu ovi iz Utd-a normalni?Uglavnom moci ce i Arsenal bez njega sad imaju Podolskog koji je po meni jedan kvalitet i Giroud za kojeg neznam jeli season wonder ili pak covjek koji moze drzati kontinuitet vidjet cemo.Rvp u ovom slucaju nije ispao izdajica kao npr torres al ispao ej kao covijek koji en drzi do svojih rijeci..podsjecam nedavno je rekao kako voli Arsenal i da bi volio produziti s njima

  • 16.08.2012.

    Wenger je možda glup,jer proda najbolje igrace a kupuje tri put lošije,al svatko mu mora priznat da je trener i pol,jer prošle sezone je prodal Fabregasa i Nasrija najbolje svoje igrace i opet je složil momcad koja je bila treca,a u LP je nedostajalo malo srece da prođu Milan.I sad opet prodaje najbolje al ce pet složit momcad za prva 4 i Najmanje cetvrtfinale LP-a.Sam da je malo pametnije i malo manje skrt.

  • Stretford End 16.08.2012.

    Sami su si krivi što su dopustili da uđe u zadnju godinu ugovora. No opet za te pare su napravili dobar posao jer bolje je prodati nego imati nezadovoljnog igrača u momčadi. S druge strane Unitedu je trebao jedan takav igrač, koji će s Rooneyem biti nezaustavljiv tandem naprijed, a od kojeg će puno naučiti Welbeck i Hernandez. Moje je mišljenje da je ovo dobar posao za sve, Arsenal je opet zaradio, United dobio vrhunskog igrača, a Van Persie priliku da se napokon bori za najveće trofeje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare