To je to što me zanima!

Wenger: Samo budala ne bi imala sumnje oko Eduarda

Nedostajao nam je 100 posto, on se ozljedio prije nego je stigao pokazati koliko je velik igrač, rekao je trener Arsenala o hrvatskom reprezentativcu
Vidi originalni članak

Eduardov potez u subotnjem okršaju s Portsmouthom dokaz je da je 'Crozilian' opet onaj stari. Gurnuo je loptu stoper s jedne strane, prošao s druge i asistirao za gol. To mogu samo majstori.
- Snaga Arsenala uvijek je bila u napadačima koji znaju i zabiti i dodati suigraču. Eduardo je jedan od takvih igrača i zato nam je strašno nedostajao u proteklom razdoblju - rekao je Arsene Wenger, i sam iznenađen načinom na koji se Eduardo vratio u vrhunski nogomet. Golovima, asistencijama, driblinzima...
- Stvarno nam je 100 posto nedostajao i zato ga je lijepo vidjeti kako se vraća - naglasio je Francuz. Zna koliko Dudu vrijedi, iako on svoje najbolje predstave na Otoku tek mora pružiti.
- U prvih šest mjeseci u Arsenalu malo je igrao, a čim se uspio ustaliti u prvoj momčadi stigla je ta grozna ozljeda. I zato on nije ni stigao pokazati koliko je velik igrač. Evo, ulazi u svoju treću sezonu, a zapravo još nitko ne zna koliko je Dudu dobar igrač - misli Wenger. Kao i ostatak svijeta, uplašio se trener Arsenala za Eduarda nakon onog brutalnog starta Martina Taylora. Sumnjao je, nije bio baš uvjeren da će se Dudu vratiti u ovakvom izdanju.
- Naravno da sam sumnjao, samo budala ne bi sumnjala nakon što vidi kako je Dudu teško stradao. No sada više ne sumnjam, on je takav karakter da ne postoji razlog za brigu - misli Wenger, koji Eduarda više ne gleda kao nekakvog oporavljenika.
- Ne, on je za mene potpuno normalan igrač - kaže Wenger.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • god of war 25.08.2009.

    a molio bi redakciju 24sata da promijeni ovu sliku..pa svaki članak o Duduu je ova slika...dajte nam ga stavite na travnjaku itd :) ova je isfurana :)

  • verdax 25.08.2009.

    koji naslov... odmah sam znao da je zehebancija jer nebi wenger vrijeđao eduarda... :P

  • Siljota 25.08.2009.

    Baš mi je drago ovo za čut, jer takve riječi od čovjeka kao što je Wenger imaju težinu. I u pravu je. Dudu je dokazao da se vratio, i da je ona ozljeda potpuno iza njega. Samo naprijed care

Komentiraj...
Vidi sve komentare