To je to što me zanima!

Wenger: Uvjeren sam da će momčad biti veličanstvena

Arsene Wenger je priznao kako bi ga svi poslali na liječenje da je krajem prošle godine hrabro najavio brojne uspjehe s Arsenalom ove sezone
Vidi originalni članak

Menadžer nogometaša Arsenala Arsene Wenger uvjerava sve svoje kritičare da će večeras vidjeti vrhunsku predstavu njegove momčadi u Londonu.
- Da sam vam u studenom rekao da ćemo biti u polufinalu Lige prvaka i FA Cupa te biti neporaženi u 21 utakmici Premiershipa za redom, poslali bi me na liječenje. No ova momčad se nevjerojatno digla od tada i zaredala s uspjesima. Znam da smo za mnoge veliki autsajderi, no iznenadit će se svi koji misle da ćemo lako pasti protiv Uniteda. Igramo na svom stadionu i to je velika prednost. Strašno sam ponosan na svoje dečke, pokazali su zavidnu razinu mentalne snage. Samo su tako mogli izaći iz krize u koju smo upali krajem prošle godine - priča presretni Wenger.
Iako se ne želi vraćati u prošlost, Wenger se prisjetio da je 2006. izgubio finale LP-a od Barcelone.
- Izgubio sam dosta utakmica i poneko finale, no poraz od Barce je najbolniji. Teško je prihvatiti da smo imali priliku osvojiti najvažniju titulu, a ostali smo bez ičega. Sada imamo priliku ponovno doći u finale - završio je Wenger. Prođu li u finale i pobijedi li Barca Chelsea, bit će to repriza finala iz 2006. godine.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • arsenal fc 05.05.2009.

    Živi bili pa vidili! Bilo bi vrime da sa ton svojom dicom nešto osvojiš za promjenu

  • Pinturicchio 05.05.2009.

    Pa lik slaze momcad vec 10 godina , moraju jednom uspjet , ili ceka da malo sazriju i odrastu , a to ce se dogodit tek kad on umre , jer mu igraju samo mala djeca

Komentiraj...
Vidi sve komentare