To je to što me zanima!

Wenger želi klinca: Arsenal za Roguljića ponudio 2 milijuna €

Talijanski calcionews24 i francuski mercato365 pišu kako je Arsenal za Antu Roguljića (16), nogometaša splitskog Adriatica poslao ponudu od dva milijuna eura!
Vidi originalni članak

Na Poljudu je bio na razgovoru s predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem, ali se nisu dogovorili. Zainteresiran je i Dinamo, ali čini se kako bi talentirani Ante Roguljić (16) mogao završiti u Arsenalu.

Menadžer Arsene Wenger poznat je po suradnji s mladim igračima, a talijanski calcionews24 i francuski mercato365 pišu kako je za igrača splitskog Adriatica (klub koji postoji tek dvije godine) poslao ponudu od dva milijuna eura! 

Roguljić igra na poziciji ofenzivnog veznog. Želi ga i Manchester City, a zna se da je često u Milanu na treninzima i već na stolu ima ponudu Intera. 

Sada je sve na njemu, ali za hrvatski nogomet nema straha jer je Ante u generaciji supertalentiranih Halilovića i Bašića.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • DarioKnežević 02.11.2012.

    na ovaj mentalitet kad sa 17-18 god imaju milione svi ti talenti ce propast ko grcka

  • ecolozzi 02.11.2012.

    Pedofilija, trgovina ljudima sve za pare.

  • rimad001 02.11.2012.

    moramo priznat najbolja prodaja ide preko DINAMA,,IZ NJEGA SE NE IDE ISPOD 5 MILJA,,, KOLKO MI BILI LJUTI NA DOKTORA MAMINJA,zakon je za takve stvari,, da sad ne idemo u dubine ugovora,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare