To je to što me zanima!

Wengeru produljenje ugovora, Arsenal na ljeto želi Valdesa

Sun dodaje kako Arsenal planira ponuditi Wengeru produljenje aktualnog ugovora koji mu traje do ljeta 2014. 63-godišnji Francuz u londonskom je klubu od 1996.
Vidi originalni članak

Victor Valdes nedavno je izjavio kako ne namjerava produljiti ugovor s Barcelonom 2014. kada mu istječe ovaj aktualni. Ta poruka brzo je stigla do drugih europskih klubova tako da bi vratar Barce već na ljeto mogao stajati na nekom drugom golu, a kako piše The Sun jako je zainteresiran Arsenal koji je spreman platiti 11 miijuna eura.

Prvi vratar topnika trenutno je Poljak Wojciech Szczesny, ali na Emiratesu nisu nešto oduševljeni njegovim učinkom. Arsenal se već dugo muči s tom pozicijom, a nakon što mu je prošlo ljeto propalo dovođenje Pepea Reine iz Liverpoola, sada se okrenuo drugom Španjolcu. Podsjetimo, 31-godišnji Valdes je cijelu karijeru proveo na Camp Nou, prošao kroz Barceloninu školu nogometa, a od 2002. godine prvi je vratar momčadi i skupio je 354 nastupa. 

Sun dodaje kako Arsenal planira ponuditi Wengeru produljenje aktualnog ugovora koji mu traje do ljeta 2014. 63-godišnji Francuz u londonskom je klubu od 1996., a iako ga navijači ne simpatiziraju jer već sedam godina nije osvojio trofej, on ne planira otići prije nego što skupi 20 godina staža u Arsenalu.

Dosad je klubu donio tri engleska naslova i četiri FA kupa.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • winforlive 18.02.2013.

    ovaj arsenal se drži wengera ko ozebli sunca,a trofej ce doc pitaj boga kad..ahh

  • WOMANIZER 18.02.2013.

    opet ovaj najveći tračeraj the sun, odmah znamo da su to laži neke!

  • sinan 18.02.2013.

    neeeeeeeeee, samo ne Valdes, ako već žele golmana neka dovedu Llorisa, Stekelenburga, Adlera, ilil Neuera samo Valdes neeeeeeeeeee

Komentiraj...
Vidi sve komentare