To je to što me zanima!

Werder Bremen želi Josipa Šimunića dovesti na posudbu

Njemački je Bild otkrio da Klaus Allofs, direktor bundesligaša Werdera, u Bremen pokušava dovesti hrvatskog nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića (32)...
Vidi originalni članak

Werder bi želio posuditi stopera Hoffenheima do kraja sezone, jer mu treba privremena zamjena za ozlijeđenoga brazilskog stopera Nalda. Allofs je, navodi Bild, već izvjesno vrijeme u kontaktu s Hrvatom.

- Želimo se pojačati, no taj proces mora završiti unutar okvira naših mogućnosti – potvrdio je Allofs Bildu.

Werder na raspolaganju za ovosiječanjska pojačanja ima još oko tri milijuna eura, s kojima se Allofs krenuo raspitivati i za Tottenhamova veznjaka Niku Kranjčara. Šimunićev transfer ima vremena realizirati do ponedjeljka u ponoć.

Na upit prelazi li u Werder, Šimunić, koji ugovor s Hoffenheimom ima do ljeta 2012. godine, samo je kratko kazao:

- U nogometu je sve moguće.

Prvi igrač koji je ove zime stigao u Bremen 19-godišnji je mladi srbijanski reprezentativac Predrag Stevanović, inače rođen u Njemačkoj, koji je najveći dio juniorske karijere proveo u Schalkeu. Igra na poziciji ofenzivnoga veznog igrača.

Na probi je i 24-godišnji Brazilac Samuel Firmino de Jesus, trenutačno bez kluba, a ranije tijekom karijere igrač Sao Paula. On igra na poziciji stopera i lijevoga bočnog braniča.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • hemerfol 28.01.2011.

    igorskee to je bio tomas kao prvo,vidim da nemas pojma o cemu pricas...ako niste znali simunica se u njemackoj zaista cjeni,covjek je par puta proglasivan najboljim stoperom bundes lige,i to je tip koji uvjek ostavi srce na terenu,pogotovo za reprezentaciju,pa makar i pogrjesio nekad i ishitreno ragirao bar pokazuje volju i ljubav prema hrvatskoj...

  • pacijent 28.01.2011.

    Josip je igracina sa srcem a pogotovo kad igra za domovinu!!!vi lupajte minuse boli me k----c

  • karlors50 28.01.2011.

    bolje mu je tu,taj werder nema pojma

Komentiraj...
Vidi sve komentare