To je to što me zanima!

Werder uvjerljivo, poraz Borussije (D), remi HSV-a

Nogometaši Werdera su ispratili Arminiju s čak osam 'komada' u mreži. Borussija je izgubila od Karlsruhea, a HSV remizirao s Wolfsburgom
Vidi originalni članak

Werder je u osmom kolu Bundeslige uvjerljivo 'slavio' protiv Arminije iz Bielefelda. Nogometaši iz Bremena su klub bivšeg Dinamovca Andre Mijatovića ispratili sa čak osam 'komada' u mreži. Mijatović je izašao iz igre u 27. minuti zbog ozljede,a Jurica Vranješ je igrao do 62. minute.
Strijelci za momčad iz Bremena bili su Niemeyer (17.'), Almeida (36.', 88.'), Sanogo (42.', 44.'), Mertesacker (59.'), Rosenberg (66.'), Diego (85.'). Počasni gol za Arminiu dao je Wichniarek u 37. minuti susreta.
Bayern je prilično teško svladao čvrsti Bayer iz Leverkursena golom talijanskog napadača Luce Tonija.
HSV, za koji je Ivica Olić odigrao svih 90 minuta, prokockao je pobjedu dvije minute prije kraja. Strijelci za Hamburger bili su Reinhardt (17.') i Rafael van der Vaart, dok su golove za Wolsburg zabili Grafite (57.'- 11m) i Dejagah (88.').
Borussia Dortmund nastavila je s lošim igrama. U ovom kolu izgubili su na gostovanju kod Karlsuhea 3-1. Robert Kovač odigrao je svig devedeset minuta za Borussiju, a Mladena Petrića nije bilo zbog ozljede. Zgoditke za Karlsruhe dali su Porcello (25.'), Eggimann (64.') i Freis (75.'), dok je strijelac za Borussiju bio Wörns (41.').

REZULTAT 8. KOLA BUNDESLIGE:
Bayer (L) - Bayern 0-1, Bochum - Nürnberg 3-3, HSV - Wolfsburg 2-2, Hansa Rostock - Stuttgart 2-1, Karlsruhe - Borussia Dortmund 3-1, Werder Bremen - Arminia Bielefeld 8-1

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare