To je to što me zanima!

Werder želi Mandžukića? Da, ali tek kao treću opciju

Loš start u prvenstvo razljutio je čelnike Werdera i ponovno je počela potraga za napadačima. Ako ne dobiju one koje žele, uzeli bi Mandžukića...
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić ga je ljubio i grlio, od ostanka Marija Mandžukića napravio je show kao što samo on to zna.
- Da je otišao Džeko, bio bi prva želja Wolfsburga, a htjeli su ga i Portsmouth, HSV i Stuttgart. No konkretna je bila jedino kombinacija s Werderom - rekao je Zdravko i nazvao taj trenutak povijesnim. Mjesec i pol dana poslije Red Bull je u Maksimiru izbacio Dinama, a Mandžo je sjedio na tribinama zbog glupog, čak i bizarnoga crvenoga kartona. A kad je već pobjegla Liga prvaka, ni Mandžukić više nije neophodan, misle mnogi. Svoju šansu, kako piše Bild, sada opet vidi i Werder.
"Sportski direktor Werdera Klaus Allofs bijesan je zbog poraza od Eintrachta na domaćem terenu u prvom kolu i ponovno je krenuo u potragu za pojačanjem u napadu", navodi Bild i dodaje kako u Bremenu imaju tri opcije. Prva je Claudio Pizzaro, Peruanac koji je iz Werdera otišao u Bayern, pa onda u Chelsea, da bi se prošle sezone vratio u Bremen na posudbu. Werder ga opet želi, ali za otkup ugovora Chelsea traži 20 milijuna eura, što Nijemci ne žele dati. Ukoliko ne uspiju doći do Pizzara, uzeli bi Argentinca Maxija Lopeza, bivšeg napadača Barcelone koji trenutačno igra za brazilski Gremio. Tek kada i ako i to propadne, na red dolazi Mandžukić.
"Hrvatskog napadača Werder bi mogao dobiti za desetak milijuna eura", tvrdi Bild.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bule 0000 11.08.2009.

    Ma koda je on neki veliki igrač. da je, bio bi sad u werderu, a ne u dinamu

  • dinamovac4ever 11.08.2009.

    ma ostani mandzo sta ces u njemackoj...

  • slifer 11.08.2009.

    ostani mandzo ti si najbolji igrac u dinamu

Komentiraj...
Vidi sve komentare